Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Om os | Links |  

 

 

 

22-23 Juni 2019     Dobbelt International Udstilling i Vejen

 

 

Prima og jeg har været på udstilling. Planen var egentlig at Kadia og jeg skulle køre frem og tilbage hver dag men kl 22.30 fredag aften blev i enige om at sove dernede. Så vi havde lige lidt mere der både skulle planlægges med overnatningen og pakkes... haha :o)) Prima og jeg skulle bo sammen med Katrine og familie og ikke mindst Gala (Enya's 3 måneder gammel hvalp). Nøj hvor jeg glædede mig til at se hende.

 

        Prima synes ikke det er fantastisk at være i bad :o))

 

 

 

Mikkel og Victor kørte os til Purhus hvor vi pakkede Kadia's nye lækre bil. Tror egentlig det var meget godt at jeg kun havde lille Prima med... haha

 

Vi havde god tid da vi var fremme for Shibaerne var sidste race i ringen. Jeg kunne så starte med at gør Gala klar og se hende i ringen. Hun blev BIR Baby... Jubiii kennelmutter er stolt

 

         Katrine og Gala i ringen

 

Prima var super at have med hun tog det hele med fuldstændig ro og slappede af når tiden var til det. I ringen var hun også så sød og det gik da bedre med at løbe rundt nu hvor græsset ikke var våd... haha Men mere træning på græs vil være godt. Hun fik et SL og blev 2 vinder.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Katrine og Gala i store ring

 

 

 

 

I hytten fik de små lov at lege lidt... Tænker at gensyns glæden var gensidig og de hyggede sig inden jeg tog ud og spiste med samojedtosserne. Tilbage i hytten gik snakken inden det var godnat.

 

         Prinsesse Prima med mad på sengen

 

 

Søndag var vi også sidst på så der var der lige så godt tid til at spise dejlig morgenmad, hygge og snakke. Prima var den eneste baby og vi fik en fin kritik og blev BIR baby. I store ring have Prima hendes helt egen FEEEEST. Hun havde slappet fint af i forbedømmelsen og havde stået når hun skulle det.... Såeee da hun endelig fik lov at løbe skulle den have fuld gaaaas i den store ring... haha Det var da kun til at grine af og hun synes det var sjovt at være der :o))

 

        Søndag morgenhygge i hytten :o))

 

        Prima tager en slapper i hytten søndag morgen :o))

 

        Det samme gør Gala :o))

 

 

 

 

        "Familiehytte" søndag eftermiddag :o))

 

 

 

 

1000 tak til alle for en dejlig weekend i super vejr. Specielt tak til Katrine for overnatning i hytten. Tak for husly til Martin i shiba ringen og til Dorte og Birger i samojed ringen. Tak for turen til Kadia.

 

Vi ses derude!!

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 27 61 47 82 - Mail: mphiort@mail.dk