Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

06. Marts 2010 - Specialklub udstilling i Stouby

 

 

Endnu engang afsted på hundesjov denne gang stod den på specialklub udstilling i Stouby. Jeg havde kun tilmeldt Amilton så det var jo det rene luksus. Vi ankom til hallen i det flotteste solskinsvejr - Det var kun et at håbe nemlig at det holdte, for der skulle skydes billeder af efter udstillingen..... og det blev der :))

 

De var klart til at starte udstillingen netop, som vi kom... om det var derfor ved jeg ikke.... hi hi hi Der var 37 islandske fårehunde før samojederne så det var rigtig godt tid til at snakke og hygge.... Og det blev der til den helt STORE guldmedalje.

 

Jytte og Eddie stillede for første gang i de "voksnesrækker" og de blev til og med bedste junior. Et stort tillykke skal lyde herfra.

 

  Jytte og Eddie i ringen

 

Amilton og jeg havde denne gang konkurrence i bedste veteran og vi vandt "kamp" om at blive dagens bedste veteran... Tak for kampen til Jette og Chani. Vi glæder os til at se jer igen :o))

 

  Ja tro det eller ej - Anette Thousgaard har taget disse billeder af Amilton og jeg i ringen

 

 

  Amilton og jeg i bedste han.... Vi blev desværre ikke placeret

 

  Amilton BIR Veteran - Chani BIM Veteran --- Tak til Anette Myhre for billedet

 

Efter bedømmelserne var det tid til at tage billeder og det kom der disse billeder ud af.... Jeg må indrømme, at jeg er egentlig okay tilfreds med resultatet taget i betragtning af, at det er min første photoshoot nogensinde..... :o))))

 

 

 

 

 

  Eddie - 9 ½ md

 

                     Eddie - 9 ½ md

 

  Også lige et enkelt et af den skønne Eddie..... :))

 

Ja, og endnu engang endte det med, at Jytte og jeg var dem der lukkede og slukkede udstillingen i Stouby.... det gjorde vi vist også for et par år siden... ha ha ha

 

Tak til alle for en super hyggelig og god dag :o)

 

Vi ses derude !

 

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk