Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Om os | Links |  

 

   Samojede hvalpe

Om os !

 

 

 

Jeg hedder Pia Hiort, er gift og bor på et nedlagt landbrug lidt udenfor Simested i Vesthimmerland sammen med min mand Mikkel, vores søn og vores dejlige hundebørn.

 

Jeg er uddannet Kvalitets- og Måletekniker og arbejder ved Svanehøj A/S i Svenstrup, som QC Manager.

 

Mikkel er uddannet Cand. Scient. Adm. (Offentlig administration) og arbejder ved Region Nord som Vicekontorchef i Regnskab.

 

 

Jeg fik min første samojedhund i 1994 – Kaissas Corona Lotus – I 1997 blev Mikkel en del af vores familie, og efter nogle år i lejlighed i Aalborg købte vi endelig hus, og vi kunne få vores anden hund. Allerede inden, vi købte huset, var den anden hund (Amilton) bestilt.

 

I juli 2001 fik vi Amilton 8 uger gammel. Lotus og Amilton gik godt i spænd sammen til trods for den forholdsvis store aldersforskel, og havde meget glæde af hinanden. I 2003 skulle vi have den tredje hund (Conrad). Men sådan kom det ikke til at gå. I påsken 2003 blev Lotus frygtelig syg (mavedrejning). Han blev opereret, men kunne ikke holde til operationen, så han sov stille ind.

 

I juni 2003 fik vi Conrad 10 uger gammel og der blev igen liv og glæde dage i huset. Amilton og Conrad har samme mor, men de er vidt forskellige.

 

I maj 2007 fik vi endnu en samojed nemlig Coco. Coco er en tæve - hun var 10 uger gammel, da vi fik hende. Endnu engang kom der gang i huset :).

 

Fælles for alle vores hunde er, at de er glade hunde, som elsker en god gåtur, leg i haven eller en hyggestund i sengen eller sofaen.

 

I forsommeren 2009 ansøgte jeg om kennelmærke og fik det. Nu kan jeg kalde den lille kennel for Kennel White Samara. Hvor White står for de hvide hunde og Samara er en by i Rusland, hvor samojederne stammer fra.

 

Sommeren 2010 fik vi vores første kuld hvalpe og der er da blevet til nogen stykker siden. De hunde vi har i dag er alle af eget opdræt.

 

Januar 2013 fik vi vores dejlige søn Victor. Victor er en glad og livlig dreng som rigtig gerne vil hjælpe med hundene og ikke mindst hvalpe når vi har det.

 

Jeg går indimellem på udstilling med hundene. Jeg har rejst hele landet rundt på diverse udstillinger, både DKK- og specialklubudstillinger. En enkelt gang i mellem tager jeg da også til det stor udland og udstiller. På udstillingerne møder vi mange hundevenner som altid er klar på en god hundesnak. Selvom det er sjovt at udstille er vores hunde først og fremmest familiehunde. Som noget nyt er vi begyndt at køre med hundene og de ELSKER det :o))

 

 

Adresse:

 

Pia & Mikkel Hiort

Guldagervej 20

Simested

9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02

Mobil: 24 34 00 73

Mail: mphiort@mail.dk

 

 

Standard                Samojedens Historie

 

 

>>>><<<<

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 24 34 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk