Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

10. April 2010 - Specialklub udstilling i Karlslunde

 

 

Nu har jeg igen været på tur - Årets første udendørs udstilling var specialklub udstilling i Karlslunde. Jeg havde endnu engang kun tilmeldt Amilton og det er jo en ren fornøjelse at have ham med alene. Jytte og jeg mødes som sædvanlig ude ved motorvejen, hvor vi fik pakket bilen og afsted det gik :))

 

Mikkel & Amilton hjemme på terrassen fredag eftermiddag

 

Vi fik slået telt op og kunne da også nå at snakke lidt inden det gik løs for samojederne. Amilton vandt hans klasse uden konkurrence og i bedst veteran skulle vi endnu engang konkurrerer mod Jette (Der var Pia Nørgaard der var handler) og Chani om at blive dagens bedste veteran... Og denne gang vandt Chani - Tak for kampen... Nu står der 1 - 1 :o))

 

Nu kommer det .... Det skal bare ud ..... Det er noget der har trængt sig på og har været under opsejling meget længe .... :o)))

Jeg kan simpelthen ikke mindes / huske at Amilton nogensinde har været SÅ pæn og lækker i pelsen, som han er lige nu og en STOR del af grunden finder jeg i den shampoo og de grooming produkter jeg bruger til ham. Se selv resultatet på billederne nedenfor.

Jeg må rette en STOR TAK til Isle Of Dogs ved Ayoe Hansen for disse FANTASTISKE produkter. Du kan finde produkterne HER - De er bare SUPER go´e - De SKAL naturligvis bruges over længere tid inden man ser dette resultat.

 

Amilton lige efter bedømmelserne - Og hvem siger at Erik ikke kan tage billeder ! Det gik da meget godt :)

 

Amilton - Den lækre dreng :o) Sjov det lige skulle være mig der sagde det

 

Dagens helt stort resultat var nu nok, at Jytte og Eddie gik helt vejen til tops.... Først ved at vinde deres klasse (godt nok uden konkurrence), dernæst blev han bedste han og BIR. Senere på dagen i store ring løb de sig til BIS2 Junior og til sidst vandt de BIS konkurrencen. Det er så flot - Kun anden gang han stiller i junior klassen... Hvad skal det ikke ende med?? - Jeg har store forventninger for i mine øjne er han er rigtig SHOWer. Et KÆMPE STORT TILLYKKE skal lyde herfra

 

Eddie hilser på ved dommeren.... Hellooo

 

Og de kan skam også løbe... :o))

 

Også stille foran dommeren

 

Amilton & jeg i bedste han klassen

 

HEY moar, Er jeg ikke DYYYGTIII !!!

 

 Dette billede siger mere end 1000 ord ik´ Jytte ?

 

Bedste Han: Eddie, Bingo, Bosse & Robbie

 

BIR: Eddie - BIM: Roxanna

 

Tillykke til alle med de flotte resultater

 

Der blev da også tid til at slappe lidt af indimellem. Til dem der ikke tror på at Eddie kan ligge stille og slappe af unden at sige noget.... Ja, så er beviset nedenfor... ha ha ha Erik var hurtig med kameraet

 

 

Eddie lukker næste øjet... Men også kun næsten... thi hi hi

 

Amilton ligger og følger med i hvad der sker udenfor teltet

 

En glad Erik på udstilling... :o))

 

Jens Egon aka Mr. Showtime - Mon det er fordi Aslan lige er blevet BIM Mellem

 

Efter bedømmelserne var der lige lidt tid til at brænde det sidste krudt af for Eddie inden vi pakkede sammen og turen igen kunne gå mod Jylland... Ja, vi kunne jo næsten lyve hjem..... :o)))) De var ikke en eneste lyd fra nogen af hundene hele vejen hjem. Vi nåede lige hjem til at se aftenens håndboldkamp - Viborg vs Larvik - Jeg faldt godt nok i søvn inden kampen var færdig... Mor var træt

 

Jytte & Eddie leger med bold... og senere viste Eddie at han kan trille hele vejen rundt.... Dygtig dreng :o)

 

Amilton dagen derpå

 

Tak til alle for en super hyggelig og god dag :o)

 

Vi ses derude !

 

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk