Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

13. Februar 2011     International Udstilling i Fredericia

 

Tidligt op og af sted til motorvejsafkørslen, hvor jeg skulle have Jytte og Annette med. Bilen blev pakket og turen gik videre sydover. Ja, Jytte faldt jo hurtigt i søvn.... hvornår gør hun ikke det... haha Man så var det jo godt, at Annette og jeg havde mange intersante ting at snakke om og inden vi fik set os om var vi i Horsens, og kort efter begyndte det at sne og inden vi var vej Vejle fjord broen var der faldet en del sne. Resten af vejen forgik i anstændigt tempo - Men så var det jo godt, at vi var i god tid.

 

Der var 16 hunde før os så tiden blev brugt på hygge, lidt træning og børstning af tøserne inden det gik løs i ringen. Diana og Audi skulle lægge ud og de gjorde det rigtig fint og blev nr 3. Dernæst blev det Andrea og jeg og vi blev nr. 2. Andrea var rigtig sød selvom hun stadig ikke er så god til, at holde halen hvor den skal være og i længere tid.

 

        Diana & Audi i ringen

 

        Andrea & jeg i ringen

 

 

Man må sige at der var en god stemning ikke kun inde i ringen men bestemt også udenfor.... Det var kun Eddie der piskede en stemning engang imellem, når der var andre hunde, der kom for tæt på HANS bur og bestemt også HANS tøser.... haha

 

        Lone med Anette M's STORE kamera..... Bemærk at Lone er lige ved at få overbalance... haha

 

        Andrea & jeg i en hyggestund udenfor ringen ;o))

 

Jeg havde jo meldt Coco til for første gang efter hun havde haft hvalpe og jeg var meget spændt på hvordan det ville gå. Hun var meldt i åbenklasse, da jeg ikke på tilmeldings tidspunktet var klar over, at hun faktisk var blevet Champion pga. de nye udstillingsregler.

 

Coco var som altid fantastisk at stå med i ringen - Det var straks værre, da hun skulle løbe for det gad hun da ikke, og det bevirkede at selvom hun vandt hendes klasse blev hun ikke placeret i bedst i køn ;o(( men det gjorde derimod Annettes Victoria.... så det var ikke et øje tørt :o)) Et stort tillykke skal lyde herfra.

 

        Coco & jeg i ringen

 

        Coco & jeg til bedømmelse

 

        Coco

 

        Coco & jeg - Jytte & Victoria

 

        Coco & jeg i ringen

 

Da vi var færdig blev der hygget og selvfølgelig også handlet lidt ind eller rettere der blev handlet STORT ind.... Det kan godt være, at bilen var pænt fyldt på vej ned til Fredericia, men den var da mere flydt på vej hjem med alt det jeg havde købt... haha

 

Turen hjem ad gik godt og snakken gik - Denne gang fra os alle tre :o))

 

Tak til alle for en dejlig dag og stort tillykke til alle dagens vindere

 

Vi ses i Stouby på lørdag

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk