Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

30. Januar 2010 - International udstilling i Fredericia

 

 

Af sted det gik til årets første DKK udstilling i Fredericia. Jeg havde egentlig meldt både Amilton og Coco. Men da Coco har valgt at gå i bikini.... også mens der er aller koldest her i Danmark.... ja så blev hun hjemme og det havde Amilton ik noget imod J

 

Jeg kørte hjemmefra lidt i 7 og mødtes med Jytte og tante Vibs (som ikke har været på udstilling i meget laaang tid - hun skulle jo lige duft udstillingssavsmuldet igen) ude ved motorvejen. Vi fik pakket bilen og puha hvor var det koldt. Vejret og føret var fint indtil vi kom til Horsens så var der faldet sne og jo nærmere vi kom Fredericia jo mere sne. Ja, det er jo ikke fordi vi ingen sne har - vi har faktisk rigeligt både sne og desværre også vildt meget is - men her er vejene pt. fint ryddet.

 

Vi fik os en rigtig god parkeringsplads... godt nok ikke lige foran døren... ha ha Men go´ det var den. Ja, og en god plads ved ringsiden kunne det da også blive til. :))) Der var godt 30 hunde før os så der var go´ tid til hygge inden det gik løs :o)

 

De første der skulle i ilden var Jytte med min dejlige nye nevø Eddie fra USA... ha ha ha og de havde for første gang konkurrence i klassen :) De var SÅ dygtige begge to at de vandt klassen og sluttede med at blive BIM hvalp.

 

Amilton og jeg var de næste; Vi var alene i veteran klassen og selvom det går stærkt, når man er alene så nyd jeg at være i ringen med Amilton for det ER nu ALTID en fornøjelse. Amilton ELSKER det, og han var da vist også glad for at være med mor alene i byen.... og det kan han li´ så godt vænne sig til, for dem bliver der vist mange af i år.... For Coco kommer nok ikke rigtig med i år.

 

Vi blev ikke placeret i bedste han, men var direkte klar i Store Ring for der var ikke andre veteraner på dagen.

 

Jytte og Dajmi-dut sluttede af i racebedømmelsen og det gjorde de med manere. Først blev Dajmi bedste tæve og dernæst BIM.... Så man kan godt sige, at Jytte blev lidt BIMMELIM.... Men hva´ gør det når det er på den gode måde :o))

 

Vi var da også lige rundt på den helt STORE shoppe tur inden jeg skulle i store ring. I store ring blev vi heller ikke placeret. Men endnu engang var det en fed fornemmelse at løbe derind for det gi´r altså lige et ekstra kick i én når man løber derind.

 

Vi fik pakket bilen og hjemad det gik og det gjorde snakken osse... om gamle dage osv.... Tak til Jytte og Vibs for en rigtig sjov og hyggelig dag. Det må vi gøre om en anden gang.

 

Tak til alle for en god dag - Iikke mindst familien Holm som kom helt uventet forbi :o)

 

Vi ses derude !

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk