Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Om os | Links |  

 

 

 

14-15 Februar 2020     Nordisk og International Udstilling i Bø, Norge

 

 

Victor, Vega og Prima kom i pasning hos mormor og morfar mens Mikkel, Enya og jeg skulle på tur til Norge. Jeg havde ellers håbet på sne i Telemark området men nej der var desværre ingen så derfor blev Victor hos mormor og morfar. Men det gjorde vist ikke noget :o))

 

Turen derop gik godt og hotellet var fint. Vi kom lige til aftensmad tid. Vi fandt en god restaurante tæt på hotellet. Spiste dejligt mad men de ved sørme godt hvad de vil have for det oppe i Norges land.

 

 

 

 

 

 

Efter en god nats søvn og et godt morgen måltid kørte vi mod udstillingen. Super flot vejr med sol og ikke mindst tørvejr.

 

 

På selve udstillingen var der ikke meget plads men det blev der op ad dagen... haha

Samojederne var de sidste i ringen så vi havde god tid til at snakke. Super hyggeligt at snakke på tværs at landegrænser. Tak for de mange gode og sjove snakke til jer alle.

 

 

Enya havde vist sovet godt og nyder en tur alene med mor og far. Hun var i hvert fald klar i ringen og gav den fuld gas så meget at hun blev 2 bedste tæve med cert. Lige præcis det cert vi var kommet efter, for nu er hun

  Ny Norsk Champion

 

Weee jeg er super stolt og mega glad af mig helt egen super star.

 

 

 

 

 

 

 

Vi tog en anden tur tilbage til hotellet. Denne gang over et lidt mere snedækket landskab. Super dejligt at se bare lidt sne.

 

Tilbage på hotellet blev dagens flotte resultat fejret både med bobler og mad. Maden var et helt kapitel for sig men kort sagt blev den indtaget på hotel værelset i stedet for på restauranten. Det var nu også meget hyggeligt :o))

 

 

 

 

Dag 2 fik vi taget nogle flere billeder af Norges flotte landskab.

 

 

 

 

Enya var igen i hopla og gjorde det også godt. Hun kunne egentlig også ha fået certet men vi skulle jo kun bruge et for at blive norsk champion... haha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tak for denne gang til Norge og alle jer som vi kender. Det har været nogle hyggelige dagen. Men jeg kan da lige live for at vi fik en ordentlig vippe tur hjem.

 

Vi ses derude!!

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 24 34 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk