Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

26. Juni 2010 - WDS i Herning

 

 

Endelig kom den dag jeg har glædet mig uendelig meget til i så lang tid og sikke en dag. Selvom vækkeuret viste 04.15, da det ringede var jeg klar... Ja, altså efter et bad og de sidste ting skulle lige pakkes :-) Afsted det gik. Jeg var fremme i Herning kl. 6.15 også var det kun et at gøre nemlig at få pakket alle tingene og op at stå i kø :0)) Det var nu ikke alle der mente, at det var nødvendigt at stå i kø for næeee de skulle skynde sig ind, for det skulle først på... Tjaaa det skal vi andre sådan set osse. Tænk sig jeg troede ikke, at det skulle være den pæne og nydelige herre fra sjælland (Mr. M) jeg stod i kø med, der skulle gå mest op i at folk skulle bag i køen, men sådan var det altså... ha ha ha Lidt sjovt var det nu.

 

Vel fremme fik vi slået lejer og hvor var det godt at vi kom så tidligt for vi fik en rigtig god plads med massere af plads rundt omkring og Wupti dot com så var den fyldt med skønne mennesker fra nær og fjern. Skønt at så mange kom og kiggede og at I ville "slå lejr" hos os. Man må sige, at der var liv og glade dage i vores telte.... Der var da både en tøjbørste til bare en 1 "øvro" og strygejernet var der også (Ja jeg nævner ingen navne). Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har grint så meget. Jeg havde da helt ondt i maven bagefter... KANON sjovt :o))

 

Jeg var enorm spændt på hvordan vejret ville arte sig for det der med at stå i flere timer og gør hund klar også det bare står ned i stænger... Det dur bare ik! Det var da tørvejr men for den hvor var koldt lige indtil vi skulle pakke sammen igen, så kom der sol.

 

         Amilton på dagen

 

Amilton var som altid sød i ringen men han synes ikke lige han ville løbe som jeg gerne ville og han blev 2. vinder i Veteran klassen. Men skidt være med det for han er bare den BEDSTE hvis I spørg mig og det er alle mine hunde i øvrigt... hi hi hi

 

         Meget koncentreret jo jo :-))

 

Det gik forholdsvis stærkt med bedømmelsen af de 102 tilmeldte samojeder for der var ingen kritikker... En lidt flad fornemmelse synes jeg men sådan var det nu. Efter bedømmelsen var færdig diskede Erik og Annette op med den skønneste frokost - Der var jo alt godt fra Aalborg på det bord... MUMS Endnu engang tak for mad det var skønt :o))

 

 

1000 tak til Marianne Kjær som har taget alle disse skønne billeder - Dem er jeg da bare SÅ glad for

 

 

 

1000 tak til alle for en skøn og FANTASTISK sjov dag som jeg sent vil glemme og ikke mindst tak til DKK for et godt arrangement

 

Vi ses derude ! Måske på fyn i den kommende weekend til dobbelt udstilling :o))

 

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk