Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os

 

 

 

03-04. Marts Sommerhus og løb i Vrøgum !

 

Denne weekend havde vi glædet os så meget til for vi skulle på forlænget weekend i sommerhus med Mie og Anders og alle hundene. Bilen blev pakket og vi var klar til at køre først til Viborg hvor jeg lige havde en tid ved lægen også skulle der handles ind inden turen gik mod Herning og videre til Blåvand.

 

 

Det var et super fint sommerhus men nøj hvor var det koldt. Vi fik gang i brændeovnen og der kom mere varme. Næste morgen var det lidt bedre med varmen :o))

 

 

 

Vi spiste morgenmad og Anders, Mikkel, Hundene og jeg kørte til Vrøgum. Mens Mie, Victor og Andrea hyggede hjemme i sommerhuset. Nøj hvor var det koldt i Vrøgum. Ved mushermødet fik vi afvide at sporet var kortet af så vi alligevel ikke kunne køre brugsprøve... øv øv Det kan der siges meget om men det la jeg være med.

 

 

 

 

        Klar til start :o))

 

Starten gik og tøserne var flyvende. Vi havde en super god tur. De gør det bare så godt og jeg er så mega stolt af dem. Der var en proff fotograf som tog nogle super gode billeder :o))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om eftermiddagen trodsede vi det kolde vejr og kørte en tur på stranden i Vejers og ja sjovt nok fandt vi lige handicap parkeringen på stranden.... ha ha Victor hyggede og fandt en masse ting som Mie lige kunne have i rolatoren :o))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om aften hyggede vi med dejlig mad, snoller, chips og spil.

 

 

 

 

Dag 2 var ikke mindre kold end dag 1 men så var det godt at vi skulle køre tidligt der. Vi havde også en super godt tur der og tøserne forbedrede endda tiden med flere sekunder. Vi endte som nr 4 i vores klasse men de andre samojed spand kørte for hurtigt så det blev desværre ikke til en godkendt løbsprøve den dag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hjemme i sommerhuset havde Mie og Victor hyggede med trylledej, puslespil og film om eftermiddagen stod den på shopping i Blåvand. Søndag aften blev til mere hygge og en tur i spa'en... Nøj hvor var det skønt efter et par dage ude i kulden :o))

 

 

Mandag morgen vågnede vi op til en masse sne som havde drillet en masse bilister, men vi tog det stille og roligt hjemad. Victor og Mikkel lavede en snemand inden vi kørte som naturligvis skulle fotograferes... ha ha

 

 

 

 

Hjemme havde vi også meget sne og vi lavede også en snemand mens hundene legede i sneen i haven. 1000 tak for en dejlig weekend til Mie og Anders.

 

Tak til alle for en super god weekend :o))

 

 

 

>>><<<

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk