Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os

 

 

 

04-05. Marts Løb i Vrøgum !

 

Jeg kan ikke sige andet end sikker en weekend. Det er en af dem jeg sent glemmer på godt og ondt. Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte.... Men tøserne havde været trænet siden nytår også havde de lige haft 3 uger med løbetid hvor de ikke kunne træne med drengene. Vi var meget spændte og skulle bo i sommerhus sammen med de andre. Mega hyggeligt :o))

 

Vi kom til sommerhuset sidst på eftermiddagen og valgte hurtigt at køre ned til stranden for at gå en tur med hundene. Senere på aften kom de andre og vi fik lige vendt verdens situationen inden det var godnat til os alle :o))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag var første dag hvor Kadia skulle køre 4-spand med Felix, Jason, Andrea og Vega. Starten gik og jeg var mega spændt. Tiden gik og det var ved at være tid til at de snart måtte være i mål men min mobil ringede og jeg kunne se det var Kadia som på det nærmeste talte i koder jeg ikke forstod. Men mit værste mareridt blev til virkelighed hundene var blevet overfaldet af en stor hund. Det var gået værst ud over Felix som blev syet med 2 sting. Den havde også haft fat i Vega som var meget rystet og rigtig ked af det :o( Vi fik alle samlet os og fik snakket det hele godt igennem - I skal vide at I er guld vær tøser Kadia, Frauke og Marie.

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag aften var vi til fællesspisning hvor den stod på hygge og godt selskab. Vi gik tidligt i seng for vi gav godt trætte efter en begivenhedsrig dag.

 

Søndag var en afslappet dag hvor Kadia kørte en lille hyggetur med hundene forbi stedet hvor det gik galt. De satte alle godt afsted og det gør mig så mega glad i låget de klarede hele turen flot og vi kan fortsætte træningen.

 

1000 tak til Mikkel, Kadia, Marie, Berit og Freja for en super hyggelig weekend hvor selskabet har været helt i top :o))

 


 

 

>>><<<

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk