Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Om os | Links |  

 

 

16 Juni 2018     International Udstilling i Vejen

 

Enya og jeg har været på tur. Denne gang i Vejen. Kadia havde spurgt om jeg ville udstille Milo da hun selv skulle gå Rally med Felix og kunne ikke være begge steder på en gang. Det var egentlig grunden til at jeg havde meldt til. Planen var så at vi skulle køre derned lørdag morgen, men planer er til tider til for at blive lavet om… haha

 

Fredag eftermiddag kørte vi sydover ned og hentede Kadia og hendes tre drenge. Derefter videre mod Vejen hvor vi fik en fin plads til teltet og flyttet ind på det værelse vi skulle bo. Senere på aften stod den på træning af hundene og ikke mindst hygge og spisning til den helt stor guldmedalje.

 

En god nats søvn blev det ikke til for det var pyyyha varmt og det var næsten ikke til at trække vejret i overkøjen hvor jeg sov. Næste morgen gjorde vi os klar og det var jo mega nemt nu når vi ikke skulle at køre men bare tage vores ting og hundene op i teltet.

 

        Jason - Milo - Enya lader op

 

Jeg var først inde med Milo som åbenbart havde fået færden af et eller andet foran dommerteltet som gjorde at han ikke synes det var sjovt at stå der. Men med lidt arbejde, hjælp og støtte gik det. Han havde dog valgt at smide overfrakken hjemme så det blev til en excellent men uden CK pga. den manglende pels. Tak for lån af ham Kadia :o))

 

        Dorte og Milo

 

        Man behøver ikke at være tosset for at være der men det hjælper :o))

 

        Milo

        Milo

 

        Milo

 

        Milo

 

        Milo

 

        Milo

 

        Milo

 

Enya var rigtig i hopla og så klar i ringen. Hun fik vist charmet sig ind hos dommeren for et bette mys skulle hun da ha. Enya stillede for første gang i åbenklasse og vandt med CK. Der blev ikke givet mange CK’er… Ja der var faktisk kun 2 tæver med CK og da den anden var DKCH ja så var Certet hjemme… jubiiii Men det var ikke nok Enya blev bedste tæve med CACIB og BIM. Det var så mega fed en fornemmelse også min helt egen ”lille” Enya :o))

 

Det var vores første danske CACIB og vores andet danske CERT… Wow

 

        Enya

 

        Enya

 

        Enya

 

        Jooo jeg tror nok lige jeg er GLAD med GLAD på :o))

 

        BIR: Zac/Gitte - BIM: Enya/jeg

 

        BIR: Zac/Gitte - BIM: Enya/jeg

 

Vi hyggede og snakkede… Ja stemningen var i det hele taget helt i top. Måske også svært at få armene ned med det resultat :o))

 

Jeg pakkede sammen og tog Jason og Milo med nordpå hvor Jacob hentede dem og jeg kørte videre hjem til en dejlig aftensmad med familien.

 

Tak til alle for et par dejlige dage i super selskab også selvom der kom en hel det regn.

 

Vi ses derude !!

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk