Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

10-11 Juni 2017     Dobbelt International Udstilling i Vejen

 

 

Denne udstilling blev på mange måder anderledes for mig. Jeg skulle ikke følges med dem jeg plejer for de ville enten ikke afsted eller også tog de en anden udstilling og min beslutning om at sove i bilen dernede var heller ikke den bedste for jeg blev rigtig skidt til pas natten mellem fredag og lørdag, så der var ikke meget søvn der.

 

Selskabet fejlede bestemt ikke noget. Enya og jeg var kommet i godt selskab mellem de små røde shiba’er. Kirsten og John havde ”åben” campingvogn hvor der blev spist, hygget og snakket til den store guldmedalje. Specielt fredag aften var den helt store grineflip og underholdning som stod på hele aften om den næste bil med campingvogn sad fast i det meget bløde græs udenfor. Regnen havde stået ned i stænger hele dagen og der var bare vådt med vådt på.

 

Lørdag morgen var det ligesom om alt ting klarede op og solen kom da også frem. Specielt om eftermiddagen hvor Enya og jeg hyggede for os selv i den lille indhegning ved campingvognen. Nøj det var LIVET for os.

 

 

        Junior tæver

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg havde også den store fornøjelse at udstille min bonushund Yatsu som blev BIM begge dage. 1000 tak for lån til Kirsten og John. Jeg glæder mig til mange flere udstillinger med den skønhed i den kommende tid.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Enya tager en slapper i indhegningen

 

Enya var som altid meget opmærksom på mig i ringen begge dage. Hun arbejder super godt og det gør mig mega glad i lågen. Vi fik en excellent og blev 4 vinder på lørdagen og søndag blev det til en very good.

 

 

 

 

 

 

 

Tak til alle for en dejlig weekend, hvor humøret og underholdningen var helt i top J

Vi ses snart igen!!

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk