Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

28-31. Juli 2011     4 x International Udstilling i Vejen

 

 

Endelig kom 4 dages showet og dagene jeg havde været meget spændt på for Jytte og jeg havde besluttet, at i stedet for at køre frem og tilbage i alle 4 dage skulle vi campere. Nu er jeg jo bestemt ikke den helt STORE campist, og jeg bliver det nok heller aldrig. Men jeg synes nu, at det gik over alt forventning ikke mindst takket være godt selskab og et fantastisk sommervejr.

 

Nu har det jo ikke ligefrem været det mest lækre sommervejr vi har haft, men lige præcis de 4 dage stod den på HØJ sommer :-) Måske lige i overkanten ville nogen sikkert mene, men for mig var det super... haha

 

Torsdag morgen ankom jeg til en dejlig stor "campingplads" (meget centralt beliggen), hvor Erik og
Annette allerede havde slået lejer et super godt sted med massere af plads rundt om. Jytte og jeg kørte i hver vores bil så de blev parkeret så vi dannede lidt læ med bilerne. Jytte's udstillingstelt blev brugt til alt vores "happengut" og der var godt nok meget :o)) Mens Coco og jeg skulle sove sammen i bilen, og det tror jeg bestemt ikke Coco havde noget imod, for nu skulle hun jo ikke dele moar med nogen af de andre :o))

 

Udstillingen torsdag gik meget godt resultat mæssigt, men så gik det ellers ned at bakke de andre dage, hvad resultaterne angik. Søndag fik vi dog lidt oprejsning igen både hvad resultatet angik, men også fordi vi skulle hjem - Godt at være ude men hjemme er nu bedst.

 

Selvom samojederne var sidst på hver dag var vi forholdsvis tidligt færdig hver dag. Teltet blev flyttet de dage det var nødvendigt, så vi var klar til dagen efter. Vi indtog campingpladsen, hvor den stod på afslapning og hygge resten af dagen/aften. Lattermusklerne blev da også flittigt brug i løbet af de 4 dage, for når man er i godt selskab så kommer det vist helt af sig selv. Lidt shopping blev det også til - Uha kom da vist godt nok til at bruge lidt mange penge... UPS

 

Som nævnt i tidligere beretninger så siger billeder meget mere end 1000 ord, så derfor alle disse billeder fra de forskellige dage.

 

 

Torsdag:

 

        Coco STÅ og det gør hun så :o))

 

        Coco løb... Eeeej ka´det nu også passe

 

        Har du noget til MIIIIG :o))

 

        De hygger vist men hver deres... haha Coco

 

        Coco burhund... Hun ER da sød

 

        Det siger vist ALT - Ik' Hansen ? :o))

 

        Aften Hygge... Jaaa man behøver ikke at være tosset for at være der meeen det hjælper :o))

 

        Så er der serveret

 

Fredag:

 

        Så er vi i ringen igen

 

 

 

 

Lørdag:

 

        Coco & jeg - Pixie & Nana

        Mors pige

 

        Mon han finder noget :o))

 

        Pyyy det er varmt lad os komme ud til den nye indkøbte blæser og det gjorde vi så

 

        Eftermiddags hygge... ren afslapning for os alle :o))

 

        Mors hygge-pige nr. 1

 

Søndag:

 

        Dommeren tjekker lige

 

 

 

        Både Coco og jeg ser glade ud... haha Det er vi også

 

        Coco fik lige øje på Vibekes søde hvalp... Den ER SØD :o))

 

Coco sluttede de 4 dages show af med at komme i løbetid lige timet til at komme hjem... ha ha Conrad er jo indtil videre lige glad med hende, men det skal nu nok komme

 

Tak til alle for nogle fantastiske dage...

 

Den næste tur er også planlagt... Jeg tager nemlig lige en tur til Oslo dagen før Varde sammen med Gitte Nielsen og hendes gemal Palle. Jeg glæder mig til turen og ikke mindst fordi jeg ved at det helt sikkert bliver et hyggeligt selskab :o)) og ellers ses vi i Varde !

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk