Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

23-24. April 2016     Dobbelt Specialklub Udstilling i Sinn, Tyskland

 

Med bilen pakket, hundene i buerne gik turen sydover til grænsen hvor vi fik handlet lidt ind inden det gik videre ned gennem Tyskland. Der var noget trafik og lidt kø nogen steder. Vi tog en beslutning om lige at køre omkring udstillingsområdet og det viste sig at være en god beslutning for pladsen var trang meget trang. Vi slog telt op så vi var sikre på at få en plads ved ringsiden.

 

Ca. 3 - 4 km op at bjerget lå vores hotel i det smukkeste omgivelser med den fedest udsigt. godt trætte og udmattet efter den ca. 11 timers lange køretur blev vi enige om at tage en let aftensmad på værelset inden det var godnat.

 

        Byens varetegn "Borgen"

 

        Vores hotel

 

Efter en god nat søvn og noget morgenmad var vi klar til at indtage vores første tyske specialklub udstilling. Det viste sig at være en blandet fornøjelse. Vejret var i den grad blandet men det var den hele weekenden. Vi havde både sol, regn, sne og ikke mindst en kraftig blæst... Nøj hvor var det koldt.

 

Vi var i rigtig god tid og med kun en dommer til 90 hunde blev det da også et stykke ud på eftermiddagen inden det blev os. Vega var vist stadig lidt træt efter den lange køretur. Men da vi først kom ind i ringen livede hun da op. Vega fik excellent og 2 vinder med res cert.

 

        Vega

 

 

 

Det gik super godt for Birgitte og Simba. De vandt champion klassen, blev BIR og senere BIS2. Jeg tror da nok lige det kom bag på Birgitte, men hvor var det fedt at være med til den oplevelse.

 

Der skal lyde endnu et STORT tillykke fra mig til jer :o))

 

        Birgitte og Simba BIS2

 

Vi sluttede dagen med en dejlig middag, en god gåtur op forbi Borgen og lidt hygge på værelse sammen med Birgitte og drengene. Vi gik dog tidligt i seng for vi var bare færdige alle sammen.

 

Vi blev enige om at sove lidt længere om søndagen for vi skulle først på op at dagen også med en lang køretur hjem kunne vi godt bruge lidt søvn... haha

 

        Vega siger godnat.... zzzz

 

Vi tog os god tid søndag morgen og sad lang tid og hyggede over morgenmaden.

 

Fremme på udstillingen var der også rigtig god tid til hygge inden det gik løs. Vega var noget bedre i ringen. Hun fik excellent og 1 vinder med cert og res klubcert så mor var super stolt :o))

 

        Vega gør klar til at komme i ringen

 

        Nu går det løs

 

 

 

 

 

 

 

        JUUUHUUUU mor er glad og stolt :o))

 

Hjemturen gik godt bortset lige fra da der begyndte at sne ikke det fedeste når man nu har skiftet til sommerdæk. Det gik så godt at vi først holdte en lille pause da vi var omkring Kolding. Vi var vel hjemme omkring midnat.

 

        Øv for et vejr :o(

 

 

Tak til Birgitte og drengene for en super hyggelig tur i mega godt selskab. Det gør vi gerne igen snart :o))

 

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk