Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

28. August 2011     Specialklub Udstilling i Silkeborg

 

 

Jeg glæder mig altid til årets udstilling i Silkeborg for ikke nok med at det ikke er så langt væk så er det også årets smukkeste også plejer det altid at være en helt specielt hygge... I år var ingen undtagelse... :o))

 

Conrad fik en dag hos svigerfar i Viborg. Tøserne og jeg hentede Mette, Frederik og Qjuti ligeledes i Viborg... Det var faktisk lidt som i "gamle" dage hvor Mette og jeg altid kørte sammen. Snakken gik og wupti så var vi i Silkeborg, hvor vi fik lavet en god lejer med rigtig gode naboer og lidt ekstra plads foran teltet, og det skulle også vise sig at være en rigtig god idé med alle de besøgende vi havde i løbet af dagen... :o)) Der var nemlig mange gode hundevenner som lige kiggede forbi og det var bare smadder hyggeligt. Dejligt at se jer ALLE sammen :o))

 

         Andrea ligger lige og kigger ud på regnen.... og mor :o))

 

Vi havde godt tid for der var godt 60 hunde før os, og da dommeren tog sig rigtig god tid... Ja så blev da også eftermiddag inden turen kom til os. Den danske sommer har jo været noget finurlig i år og dagen i Silkeborg var ingen undtagelse. Der var både sol, enorm koldt (vi frøs da bare helt vildt) også skal jeg love for at der kom regn. Da hannerne skulle bedømmes skal jeg lige love for at vor herre åbnede for sluserne... Nøøøj hvor der regnede.... Surt når man har brugt mange timer på at gøre hundene fine, rene og hvide :o( men det var jo ens for alle.

 

Jeg havde lovet at gå med Aslan i bedste han og takke været Annette så blev jeg ikke så våd for jeg lånte en regnjakke :o)) Aslan blev ikke placeret men han var rigtig sød i ringen.

 

Efter hannerne blev det Andrea og Qjuti's tur  i junior klassen og regnen holdt op... Skøøønt :o)) Vi havde lidt mere konkurrence denne gang så det blev til noget længere tid i ringen og det føles rigtig god for Andrea slappede fint af. Andrea fik excellent og det blev jeg rigtig glad for. Ydermere blev det til en 2. vinder så jeg var rigtig godt tilfreds for hun er jo ikke i fuld pels endnu.

 

         Andrea... hva har du der?

 

         Noget der kan spises

 

 

         bøllen kan da godt stå stille... eller også er det bare fordi det er et billede... haha

 

Turen kom til Coco og denne gang var det 3 i champion klassen. Jeg vidste godt, at der ikke var store changer for, at vi ville blive andet end 3 vinder og der fik jeg da også ret... ha ha Coco blev ikke placeret i bedst i køn.

 

         Coco... Hey hva med at koncentrere dig lidt moar?

 

         Jeg kan også sige lyde

 

         og stå pænt... :o))

 

Da vi var færdig diskede Erik og Annette op den helt store fejring af Coco's nye titler (Ny Norsk og International champion) fra Norge i form af boblvin, kage og kransekage. Mange mange tak for det det var en overraskelse som gør mig rigtig glad og overvældet bare ved tanken.... :o))) Sidst men ikke mindst vil jeg også sige 1000 tak for den dejlig gave I (Erik & Annette) gav mig... I er helt FANTASTISKE begge to

 

 

Der er rigtig mange, som har lagt mærke til at der er sket en hel del med mig ren kilo mæssigt og her er et bevis på det....

 

Billedet til venstre er taget for et år siden i Silkeborg, hvor jeg udstillede Aslan. Mens billedet til højre taget nu her.... :o))

 

        

 

Tak til alle for en helt igennem fantastisk god dag. Stort tillykke til alle dagens vindere

 

Vi ses derude !!!

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk