Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

29-30 Juli 2017     Dobbelt International Udstilling i Rotterdam

 

 

Jeg havde glædet mig rigtig meget til denne udstilling for jeg skulle både have Andrea og Enya med. Begge tøser havde været/var i fæld. Andrea var dog ved at være i en fin ny pels men ikke i fuld pels. Enya derimod havde smidt hele overfrakken hjem og stod i en lille sød bikini.

 

Vi skulle følges med Kadia og hendes drenge Jason og Milo. Bilen var godt pakket med 4 hunde og alt vores oppakning men der var plads til lidt shopping ved grænsen. Vejret var ikke det bedste regn, regn og atter regn. I Tyskland var der meget vejarbejde så vi valgte at tage en lille omvej for at undgå alt for meget kø og det viste sig at være en god beslutning for vi nåede til Bremen før der var kø.

 

Efter 11 timer var vi ved hotellet. Vi havde i sidste øjeblik besluttet at booket 2 enkelt værelser og det tror jeg var fint nok for hundene men det var da også lidt dyrt synes jeg. Men hvad gør vi ikke for vores pelsbørn :o)) En god nat søvn blev det ikke til for der lå en bar i bunden af hotellet og de holdt godt gang i festen til langt ud på de små natte timer men skidt pyt være med det hvem har da også brug for søvn. Vi kan da sove når vi bliver gammel.

 

 

 

 

        Andrea og Enya siger god morgen fra hotellet

 

 

 

 

 

 

 

Lørdag morgen var vi fremme på udstillingen og havde god tid for vi skulle sidst på. Enya var først og hun showede det bedste hun havde lært. Selv uden pels kan den hund altså showe og det gør mor glad. Elsker bare den hund!! Hun blev 3 vinder og skulle ikke mere den dag.

 

 

       Kadia og Enya træner :o))

 

Enya:

 

 

 

 

 

Andrea var også super go i ringen. Jeg kan faktisk ikke huske hvornår hun sidst har været så go. Hun klarede den også super godt og vandt champion klassen og blev til sidst 2 bedste tæve. Nøj hvor er jeg stolt af mine 2 tøser.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tilbage på hotellet lørdag aften… Vi skulle lige give hundene mad også skulle de lige luftes inden vi selv skulle spise. Men vi blev ”fanget” i bilen fordi det ikke bare regnede men det stod simpelthen ned i lår fede stråler. Vi besluttede os for at vente med luftningen også kunne vi da lige spise først. Efter vi havde spist var det stilnet af med regnen så hundene blev luftet for natten.

 

Det blev til endnu en aften/nat hvor der var fest i baren så der var ikke meget søvn til mig. Men vi fik da sovet lidt. Søndag kom vi frem til udstillingen nogen lunde samme tid som dagen før men pladsen var meget trang så vi kunne bare lige få plads til to af burerne, så hundene måtte sidde sammen. Men det gik da også.

 

 

        God morgen tøser :o))

 

        Enya tjekker lige udsigten!

 

        Andrea er ikke helt færdig med at sove.... Zzzz

 

 

Vi var igen sidst på og jeg havde den samme fede fornemmelse af begge tøser i ringen. Super gode begge to. De stod super, løb godt og de showede begge to men vi vandt ikke andet end mere erfaring og det er jo heller ikke så tosset endda :o)) Jeg har jo heldigvis mine to dejlige tøser med hjem igen.

 

Enya:

 

 

 

 

 

 

 

Andrea:

 

 

 

En dejlig gåtur inden hjem turen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turen hjem gik super godt. Der var ikke meget trafik så den fik bare noget pedal hjemover og efter ca 8 timer holdt jeg hjemme i gårdspladsen. Træt og glad for at jeg stadig havde en uges ferie tilbage sammen med familien.

 

1000 tak til Kadia for en super sjov og hyggelig tur og endnu engang kæmpe stort tillykke med de flotte resultater.

 

Tak til alle for den gode stemning og hyggeligt samvær rundt om ringen begge dage. Samt de nye bekendt skaber. Altid dejligt at møde nye søde og sjove mennesker med den samme lidenskab og interesse for hunde som vi selv. 

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk