Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Om os | Links |  

 

 

12-13 Maj 2018     Dobbelt International Udstilling i Roskilde

 

 

Hvordan kan jeg ellers starte end ved at sige….. Hvilken FANTASTISK weekend.... intet mindre :o))

 

         Både Enya og Victor er et par banditter at se på :o))

 

Selvom jeg var stået op midt om natten for at køre til Roskilde sammen med Kadia og Mette som begge skulle til Rally konkurrence som var det lige meget for med de resultater, godt vejr og selskab helt i top kunne det ikke være meget bedre.

 

Velankommet til Roskilde fandt jeg frem til Dorte og Birgers telt som jeg havde fået plads i hele weekenden. Så var jeg fri for at tage mit eget telt med. Jeg kan sige så meget at det bestemt ikke var et kedeligt at dele telt med dem… hæ hæ Birger følte sig tiltider lidt presset af nu hele to damer... haha

 

Jeg havde kun Enya med og hun var i den grad i hopla til en helt masse om lørdagen. Hun var så mega fantastisk go som jeg slet ikke kan huske hun har været før… WAUUUW siger jeg bare.

 

Hun vandt mellem klassen med CK og i bedste tæve løb og showede hun sig ind som 2 bedste tæve med hendes første danske CERT og res. CACIB. Tro mig der var ikke et øje tørt og jeg svævede af glæde. Det er så kæmpe stort for mig. Jeg tror nok lige at det var svært at få armene ned efter den oplevelse… Jubiii 1000 tak til dommer Henrik Søeborg.

Det sjove er at Henrik også gav Andrea hendes første danske CERT :o))

 

        Enya og jeg i ringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

        Det smil beskriver mere end 1000 ord

 

         Cert beviset og min favorit ENYA

 

Jeg skyndt min over til ringen på den anden side af vejen for jeg skulle også udstille min ”bonushund” Yatsu og hun var i den grad også i hopla da hun så mig. Vi gav den så meget gas at hun vandt champion klassen, blev bedste tæve og til sidst BIR. Wauw for en dag – Det var så svært at få armene ned.

 

         Yatsu og jeg i ringen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kadia, Mette og jeg kørte til Tangloppen Camping, hvor vi skulle overnatte i hytte. Vi var godt trætte men det gjorde ikke underholdning mindre sjov… haha Vi blev hurtig enige om at vi ville have take home food... hæhæ :o)) Tidligt i seng og en god nats søvn ville være godt men jeg sov så dårligt.

 

På aften gåturen var der tid til at tage lidt billeder...

 

         Enya badutspringer

 

 

 

        Kadia og Felix

 

 

 

Søndag morgen fik vi gjort os færdig og ud til pladsen igen til en ny solrig dag. Jeg fik æren af at udstille Dorte og Birger’s Joey, da Dorte var kommet til skade med hendes knæ så hun ikke kunne løbe. Joey og jeg endte som 4. bedste han og BIR veteran. 1000 tak for lån til Dorte og Birger.

 

        Joey og jeg

 

 

 

 

Enya var ikke lige så frisk og hun var heller ikke interesseret i de guffer jeg havde med, så jeg måtte på lånemarkedet… Frikadellerne virkede. Takker Gitte :o))

 

Enya løb super godt og var så sød i ringen. Hun fik excellent, 2. vinder uden CK.

 

 

 

 

 

Jeg fik Anette Myhre til at tage nogle super billeder af Enya. 1000 tak for dem Anette

 

 

 

 

         Nu er vi alle klar til at køre hjem

 

         Hjemme i haven - Tøserne fik rigtig leget

 

1000 tak til alle for en super fantastisk weekend som jeg sent vil glemme. Tak til Kadia og Mette for god underholdning undervejs i bilen.

 

Vi ses derude !!

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk