Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

07-08. November 2015     Dobbelt International Udstilling i Poznan, Polen

 

Dagen jeg længe havde ventet på kom endelig... Marie og jeg skulle på tur sammen. Jeg havde begge tøser med. Marie og drengene kom ned til mig hvor vi fik pakket bilen og begyndte turen syd på. Ved grænsen stoppede vi til lidt shopping af diverse drikke og snoller. Vejret var slet ikke til at lufte hund i for det tissede bare ned, så vi var hurtig videre. Kort tid efter fandt vi ud af at min GPS ikke kunnet bruges i Polen men kun til og med Tyskland. Det var vel nok godt at vi ikke skulle dreje alt for mange gang inden hotellet var fundet. Godt nok med lidt hjælp fra Marie's mobil GPS. Det var ikke det eneste der gik "galt" pludselig blinkede olie lampen men det var trods alt kun fordi der skulle lidt mere olie på og det havde vi med :o))

 

Efter en god nats søvn var vi tidligt oppe og afsted til udstillingen. Det var på det tidspunkt meget tidligt om morgen meget plads både til parkering og inden i hallen. Lyset var dog ikke helt tændt og det var en underlig fornemmelse... haha

 

Vi havde lang tid til hygge og snak i vores dansker leje som vi havde fået lavet. Det var bare super hyggeligt og vi fik da også snakket om alt muligt mellem himmel og jord. Her er par billeder fra vores lille lejr inden vi skulle på i ringen :o))

 

        Nydeligt par Gitte & Palle.... og Diesel

 

        Marie & Meeko... Ja de smiler lige meget begge to :o))

 

        Palle & jeg

 

Tiden gik og det blev Vega og min tur. Vega var super inde i ringen. Hun var bare på men det rakte desværre ikke til at vinde klassen men hun blev nr 2 i mellem klassen

 

        Vega

 

 

 

 

Andrea var også rigtig go... ja hun var faktisk så go at hun vandt champion klassen med cert. Senere blev hun bedste tæve m. CACIB og BIM.... weee mor var glad i låget :o))

 

Marie og Kenai blev BIR. I store ring vandt de gruppe 5 og BIS2 - 1000 tak for kampen og kæmpe stort tillykke med det super mega flotte resultater og som om det ikke var nok så blev hun også BIS2 junior med Meeko :o))

 

        Andrea og jeg i ringen

 

 

 

        BIR: Kenai/Marie BIM: Andrea/jeg

 

       

Efter en lang, hyggelig, begivenhedsrig dag sluttede Marie og jeg med en dejlig middag på hotellet og et par glas Verdi inden det var godnat til os.

 

Søndag morgen forgik på samme måde som dagen før. Jeg er sikker på at tøserne godt kunne ha sovet lidt længere men så var det jo godt at der var mange hunde før os så de fik sig en ordentlig lur i buret.

 

        Tøserne slapper den :o))

 

Vega opnåede samme resultat om søndagen som dagen før. Hun var ikke helt i samme hopla som om lørdagen men alligevel okay.

 

 

 

 

 

 

Andrea derimod var super go som hun aldrig havde været før og satte ikke en pote forkert på noget tidspunkt. Hun blev dog "kun" nr 2 og senere vandt hun res. CACIB, da den tæve som vandt CACIB allerede var International Champion går CACIB'et videre til Andrea og vi kan nu kalde hende for:

 

 Ny International Champion 

 

Nøøøj jeg var glad. Det var en helt FANTASTISK følelse. Tænk at min helt egen Andrea skulle være den første af mine opdrættede hunde der opnåede den titel.... WAUW siger jeg bare

Moar er MEGA STOLT og glad i låget :o))

 

 

 

 

 

Med de super gode resultater kunne Marie og jeg vende næsen hjemad og det gik bare godt ingen kø og fuld power på Rasmus Seebach... haha

 

Tak til alle for en helt igennem dejlig weekend. En speciel tak skal lyde til Marie for gode snakke i bilen.

 

Vi ses derude :o))  

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk