Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

20-21. August 2011     International Udstilling i Oslo & National Udstilling i Varde

 

 

Uuuu sikke en weekend. Det er helt sikkert én af dem jeg sent vil glemme :o))

 

Fredag eftermiddag kørte hundene og jeg op til mine forældre i Aalborg for Conrad og Andrea skulle passes der for Mikkel var ikke hjemme. Det var dog ikke helt uproblematisk at være deroppe for Coco var i løbetid... Ja hun var faktisk højløbsk så conrad synes bare hun var for LÆKKER og det kan jeg jo ikke være uenig med ham i... HA HA

 

Ved 20 tiden kom Gitte & Palle. Vi fik pakket bilen og tog lige en kop kaffe inden turen gik videre mod Hirtshals hvor vi skulle sejle fra kl. 22.15. Ca. kl. 2 om natten ankom vi til Larvik hurtigt igennem tolden og videre til Oslo. Vi ankom lidt i 4 til en stor parkeringsplads lige ved siden af udstillingsområdet. Vi kunne lige sove nogle timer i bilen inden vi kørte over til den "rigtige" parkeringsplads. Udstillingen forgik på en travbane hvor vi parkerede på selve banen og ikke nok med at der var blødt men det var et stort mudderbad... der er nok nogen der vil sige at det er sundt men ikke for "fine" hvide rene hunde... :o)) Med massere af regn også i Oslo var græsset også temmelig vådt og der var store vandpytter rundt omkring. Men hva det gik alligevel. Vi fik slået teltet op og hundene blev hentet.

 

        Nyt outfit for ringpersonalet.... eller skal vi kalde det.... Vær' beredt... :o))

 

Der var ikke mange hunde før os så vi skulle hurtigt på. Først var det Gitte og Jagger som skulle i ringen. De blev 2. vinder i champion klassen men desværre ikke helt nok... Det er jeg rigtig ked af på jeres vegne.

 

Puuuha hvor var jeg nervøs... Jeg kan slet ikke huske hvornår jeg sidst har været så nervøs inden jeg skulle i ringen. Der var 3 tilmeldte hunde i champion klassen og Coco skulle stå forrest og det blev hun ved med. I bedste tæve var der 4 hunde med CK - 1 junior, 1 åben og 2 champ dommer Marit Sunde valgte efter et par gange rundt i ringen Coco som bedste tæve og spørg lige om jeg var GLAD GLAD GLAD for nu var hun lige blevet...

 

NY NORSK & INTERNATIONAL CHAMPION

 

Weee hvor var jeg glad. På det tidspunkt var jeg faktisk fuldstændig lige glad med hvordan det gik i BIR og BIM. Det vigtigste var bare det norske CERT og CACIB. Coco endte med at blive BIR så lykken ville ingen ende tage :o)) Det var så fantastisk og hun var en stjerne at være i ringen med.

 

1000 tak til alle for jeres søde hilsner og lykønskninger. De varmer helt fantastisk uanset om det var jer der var der selv i Oslo, pr. sms, pr. mail eller på Facebook... hvor er I søde alle sammen :o))

 

        Hey hva er det ???

 

        Er det noget til mig ???

 

        Nå det ka' da ik' spises... ;o/

 

        Ståååå... og det gør hun så :o))

 

 

        Hey moaaar, Jeg er lige her

 

 

        Glad og stolt... Coco er lige blevet BIR og ny norsk og international champion... Wee

 

        BIM: Aslan - BIR: Coco

 

Vi pakkede sammen og skulle med færgen hjem fra Larvik kl. 17.30. Tilbage til Aalborg og hente Andrea for det var hende der skulle med på udstillingen i Varde. Hjemme igen kl. 23.30.. Gitte og Palle fik lige en hurtig rundvisning inden det var godnat ole.

 

        Coco & jeg ved molen i Larvik

 

        Best Friends.... og mors pige :o)

 

        Mine skønne rejse kammerater... Gitte, jagger & Palle

 

        View ud over Larvik havn

 

        Endnu et view

 

Tidlig op søndag morgen og turen gik mod Varde... Jytte hentede Andrea og jeg herhjemme så jeg kunne rigtig slappe for jeg var godt nok træt :o)) Vel fremme fik vi alle vores ting ind og der var tid til hygge inden vi skulle i ringen.

 

Efterhånden som jeg så flere og flere hunde blive bedømt var jeg helt sikker på at Andrea ville få en Very Good for hun er jo ikke i fuld pels endnu.... og ganske rigtigt. Men det der på det tidspunkt var det vigtigste for mig var at Andrea synes at det var sjovt at være i ringen og det gjorde hun :o))

 

        En, to, tre mange... tænder... Uuuha farlig hund :o))

 

        Andrea-bølle foran dommeren

 

        Mors lille pige :o))

 

Hun løb godt nok på to spor så man kan godt sige at hun var lidt "skæv", men ikke mere skæv end hun kunne rettes op med godt hjælp fra Kirsten Hansen - 1000 tak for hjælpen Kirsten - Det var da fantastisk som det hjalp og stadig gør. Kan kun sige at du kan nogle ting :o))

 

        Dagens... BIR: Robbie - BIM: Easie

 

Hjemme igen efter to meget forskellige men helt FANTASTISKE og SKØNNE udstillingsdage... Glad, stolt og sidst men ikke mindst dødtræt og brugt vil jeg tænke tilbage på en FED weekend med dejlig mennesker jeg holder meget af... :o))

 

Vi ses på søndag til Danmarks smukkeste udstilling nemlig i Silkeborg !

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk