Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

24. Januar 2015     DKK Kreds 9 Vinterskue på Nykøbing Mors

 

Vega og jeg har igen været på skue. En dag blev da ikke uden udfordringer på flere måder. Dagen startede med at der var faldet meget sne og tanken gik da også på om jeg overhovedet gad køre helt til Nykøbing Mors, men det gik med en fart på 60 km/t hele vejen til Skive. Fra Skive gik det bedre og vejen var mere ryddet så der kunne jeg da køre 80 km/t. Vel fremme i hallen og alligevel i god tid fandt jeg et godt sted hvor vi kunne stå alle sammen.

 

Vi var igen alene i klassen men det gør jo ikke at man ikke både kan have en fest og god træning på en gang :o)) Hun var rigtig dygtig og var da også helt klar på at der skulle ske sjove ting. Dommeren var også overbevist og vi fik en super flot kritik :o))

 

 

 

 

 

 

Mikkel og Victor havde også trodset det dårlige vejr og kom et smut forbi til stor underholdning for mange.... haha Victor er jo ikke en dreng der ligger på den lade side så han var da rundt omkring og fik charmet sig til pomfritter, snacks, slik osv...

 

        Victor i fuld fart

 

        Victor med rester i mundvigen.... haha

 

        Victor synes det er så sjovt at sidde i bur så længe lågen ikke er lukket... haha

 

Mikkel og Victor tog hjem inden Vega og jeg skulle i store ring for bette manden var blevet godt træt så det var vist bedst for alle parter :o))

 

På udstillingen i Nørager og tidligere har Vega været fuldstændig lige glad med højtalerne men til sidst på dagen i Nørager skulle de lige afprøve den højtaler som ikke havde virket hele dagen en ekstra gang med det resultat at Vega blev noget skræmt og synes bestemt ikke at det var særlig fedt. Det samme gjorde sig gældende her da vi skulle i store ring og jeg kunne se at hun var meget utryk og usikker på det hele. Men hun blev ved mig hele tiden og det er da et godt tegn :o)

 

 

 

 

 

Selvom Vega var utryk ved højtaleren blev hun alligevel placeret som BIS 4 baby. Mor er glad og stolt :o)))

 

 

 

 

 

Vi sluttede en god og hyggelig dag af med en lige så hyggelig afslutning hos Mie og Anders med et lækkert stjerneskud og en masse snak om dagens oplevelser og en masse andre ting. Min stemme var godt nok ikke go. Jeg mistede stemmen mere og mere jo længere vi kom hen på aften.... Den var så væk i 4 dage hvilke nok skal være nogen som synes var skønt.

 

1000 tak til alle for en skøn dag i super godt selskab. 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk