Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

01-02. September 2012     Dobbelt Specialklub Udstilling i Nyborg

Polar Gold Cup 2012

 

 

Sikke da en weekend der var forude…. Fra torsdag morgen og til fredag eftermiddag var jeg på team tur med mit arbejde, så det var bare hurtigt hjem og ordne de sidste ting, pakke også ellers af sted. Hundene, bilen og campingvognen (som vi havde lånt af en tidligere kollega) var klar og vi kunne begi’ os sydover til fynsland. Jeg var træt for det var jo blevet lidt sent dagen før så jeg tog mig da lige en bette morfar på vejen. Men da vi nåede til Hedensted gik alt trafik i stå også holdte vi ellers der :o( Det tog en time ekstra at komme fra Hedensted og til syd for Vejle…. ”ggg” Jeg vil bare sige, godt at vi ikke skulle køre til syd Europa med campingvogn… fy for den… Det gad jeg ikke.

 

Vi var på udstillingspladsen ved 20 tiden, hvor campingvognen og udstillingsteltet til dagen efter blev sat op. Vi fik lidt aftensmad og hyggede med de andre inden det var Go’nat Ole, som altid sov jeg ikke specielt godt den nat. Vækkeuret ringede kl. 6 også var det op i bad, blowe tøserne (Conrad slap og det var han helt sikkert rigtig glad for...haha), spise lidt morgenmad og ja, give en hjælpende hånd hvor vi kunne.

 

Selve pladsen var rigtig fin og med nogle dejlige store ring…. Coco synes måske at de var lige rigelige store…. haha Stemning fejlede da heller ikke noget og der blev hygget til den helt STORE guld medalje :o)) Nu har jeg jo efterhånden været på en del udstillinger og jeg må sige at denne var en af de rigtig gode takke været et super godt team der har stået bag hele arrangementet. Der skal lyde en stor tak for indsatsen :o)) Mikkel og Ken havde lovet at stå for pølseboden så vi så dem lidt på skift indtil de lukkede biksen… haha

 

Jeg skulle udstille Camilla & Per Klausen’s junior han Eros og han var da lidt af en lømmel til og starte med, men det skal vi bestemt ikke klage over – Det skal i hvert fald ikke ”pilles” af ham :o)) Han fik excellent med CK og vandt klassen uden konkurrence. I bedste han blev han nr ”5” med res. cert. og senere BIM junior.

        Eros i juniorklassen

 

Andrea og Coco fik også begge excellent med CK, men for første gang blev Andrea bedre placeret end Coco. Andrea blev nemli’ placeret i bedste tæve for første gang, som nr 4 og fik også res. cert. Jeg var da bare så stolt af min lille bølle pige.

 

        Andrea i åbenklasse

 

        Andrea

 

        Coco og Bibi i championklassen

 

        Coco til bedømmelse foran dommeren

 

        Coco og Anette i bedste tæve

 

        Petit og Andrea i bedste tæve

 

        Nu også i løb :o))

 

        BIR: Robbie/Nana - BIM: Xenia/Kim

 

Efter race bedømmelsen var færdig blev tiden brugt på hygge, store ring og senere blev aftens store fest afholdt med 85 deltagere. Puuuu hvor blev det koldt senere på aften så da ”abe”-festen rigtig gik i gang gik vi i seng og det havde hundene bestemt ikke noget imod :o))

 

Søndagen bød igen på tidligt op efter en god nats søvn og de samme gøremål som dagen før. Den helt store forskel var bare at der ikke var meget varme så jeg frøs som en lille hund. Ventetiden blev igen brugt på nok ikke særligt overraskende.... Hygge og masse snak… haha

 

        Baby klasse tæver: Emma/Jytte og Stella/Malene

 

Jeg udstillede igen Eros og her gik vi hele vejen… :o)) Han fik excellent med CK, BIR og BIS junior og 4. bedste han med res. cert. Der skal lyde et KÆMPE STORE tillykke fra mig til Camilla og Per. Eros er sådan en dejlig dreng og jeg glæder mig til at udstille ham igen :o))

 

Jeg havde også æren af at gå i ringen med Samson og han kan jo bare det der udstilling. Han både løber og står jo fantastisk. Han fik Excellent med CK og blev BIM veteran.

 

        Jytte og Eddie Championklasse

 

        Nana og Robbie Championklasse

 

        Dorthe og Joey Championklasse

 

        Anette og Samson i bedste han

 

        Eros og jeg i bedste han

 

        Jytte og Eddie i bedste han

 

Andrea blev igen bedre placeret end Coco og fik igen res. cert. ikke at vi kan bruge dem til noget men bare det at hun er med i ”kampen” om bedste tæve og at hun har det sjovt inde i ringen betyder alt for mig :o))

 

        Andrea og jeg i åbenklasse

 

        Coco og jeg i championklassen

 

        Coco og jeg i championklassen

 

        Kikki/Per og Andrea/jeg i bedste tæve

 

        Andrea/jeg og Tati/Pia stadig i bedste tæve

 

        Andrea er lige blevet "5" bedste tæve med res. cert.

 

        Eros og jeg i BIS Junior

 

        BIS Junior.... Eros

 

        Eros :o))

 

Efter store ring skulle der være JUNIOR SURPREME BIS og SURPREME BIS som var vinderne fra begge dage. I junior surpreme BIS var det bedste baby, hvalp og junior og i surpreme BIS var det BIR og bedste veteran som skulle deltage. Lilian Fogh Christensen kom og var dommer i den konkurrence.

 

        SURPREME BIS dommer ankommer :o))

 

 

 

        Eros og jeg i junior surpreme BIS

 

        Eros/jeg - Petit/Jytte

 

        Junior surpreme BIS: Blev Billie/Gitte... Billie er en af Andrea's legekammerater :o))

 

        Surpreme BIS: Pawfections Frozen Treasure og Ayoe

 

 

Vi var sent hjemme - Godt trætte og en dejlig weekend med gode oplevelser rigere.

 

Der skal lyde et STORT tillykke til alle weekendens vindere og tak til alle for en super fantastisk weekend :o))

 

Vi ses i Vejen ! 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk