Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

14. Oktober 2012     Specialklub Udstilling i Nim

 

 

Skønt med en udstilling, som ligger forholdsvis tæt på. Vi tog en lille familietur for med begge tøser i løbetid og Andrea som næsten var højløbsk, så tænkte jeg, at det var bedre selv at køre end og belemre Jytte og Eddie :o)) Mikkel havde lovet at tage med, så havde jeg også én til at slæbe alle de tung ting. Vi kom som nogen af de første og fik parkering rigtig tæt på… Men det krævede så også at vi blev der til det sidste for vi kunne ikke komme ud igen…. haha

 

Udstilling var årets sidste udendørs udstilling og med en meget regnfuld lørdag så var græsset rigtigt vådt og det blev da også hurtigt til et ”dejligt” mudderbad, men det skulle jo også være SÅ sundt :o)) Uanset hvordan vejrforholdene var så ændre det ikke på at det var et fint udstillingssted.

 

Vi havde god tid for der var omkring 40 hunde inden det blev Andrea og min tur. Jeg nåede da og blive godt nervøs for der blev da uddelt så rigelig med blå bånd, så jeg var forberedt på det værste. Men men men der var slet ingen grund til bekymring for Andrea fik excellent og senere vandt hun klassen med CK og skulle holde sig klar til bedst i køn… Weee hvor var jeg glad :o)) Hun var også rigtig sød inde i ringen og havde ørerne oppe langt det meste af tiden.

 

         Mor lille Bølle :o))

 

         Andrea

 

         Andrea i fuld fart

 

         Andrea-Bølle :o))

 

         Andrea til bedømmelse foran dommeren

 

Tak til Annika Steen Nielsen for nogle af billederne :o)

 

Coco var også tilmeldt og hun fik også excellent med CK og 3. vinder i champion klassen. Jeg havde allieret mig med Gitte Nielsen i bedst i køn. Gitte tog Coco og 1000 tak for hjælpen Gitte J og jeg selv tog Andrea… Hun er jo lige lidt en mor pige :o)) Dagens dommer ville gerne se bevægelser og det kom han til. Andrea løb sig i den grad ind som 2. bedste tæve – det bedste hun havde lært og vandt dermed hendes tredje og sidste cert. og blev…

 

  Ny DANSK CHAMPION 

 

Weee jeg blev så glad så glad og der var da slet ikke et øje tørt. Jeg kan kun sige, at jeg har været rigtig glad de andre gange med Amilton og Coco, men i dag var noget helt særligt og specielt for Andrea er jo af egen avl. Jeg vil også benytte denne lejlighed til at sige 1000 tak for alle de dejlige lykønskninger jeg har fået både på dagen, på sms og på facebook. De varmer alle sammen.

 

 

         Coco

 

         Coco i fuld fart... Jo jo hun kan skam godt :o))

 

         Coco

 

         Coco

 

         Bedst i køn: Petit/Nana, Andrea/jeg og Quinnie/Silja

 

         Coco & Gitte

 

         Hmmm der vurderes hvem vinderen skal være :o))

 

         Andrea

 

         Petit/Nana, Andrea/jeg og Quinnie/Silja

 

         Lige efter jeg havde modtaget certet.... Uuuuha der var ikke et øje tørt :o)

 

         Det her billede siger vist mere end 1000 ord :o))

 

Der skal også lyde et KÆMPE stort tillykke til Jytte og Eddie med BIR og senere BIS3 også et stort tillykke til dagens de øvrige vindere.

 

         BIR: Eddie - BIM: Quinnie

 

         BIS3: Eddie

 

Vi pakkede tingene sammen eller det vil sige det var vist mere Mikkel der pakkede sammen, mens jeg luftede hundene. Conrad havde også været med hele dagen og han havde været så sød også selvom tøserne var i løbetid. Han er bare moar’s dreng :o)) Jeg er rigtig glad for Mikkels STORE hjælp nu når jeg skal passe ekstra godt på mig selv. Jeg tror også at der var andre der var glade for hans hjælp :o))

 

 

         Snip snap snude Conrad lukker og slukker for denne :o))

 

 

Tak til alle for en super skøn dag også selvom der var våde og mudret.

 

 

Vi ses i Herning !

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk