Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

29. August 2015     International Udstilling i Luxembourg

 

Tøserne og jeg har været på udstilling i Luxembourg og sikke da en tur. Den vil jeg sent glemme. Selskabet fejlede bestemt ingenting. jeg var godt nok noget spændt på hvordan det ville gå for så godt kender vi ikke hinanden men det gik over alt forventning. 1000 tak til Anne og Lone for en fed fed tur.

 

 Jeg havde meldt begge tøser men 6 uger før havde Andrea på det nærmeste i et strå på kroppen så projekt "Kom hurtig i pels" begynde og ja resultatet taler vist for sig selv. Vega havde på det nærmeste ingen pels på dagen, så hun kom med for hyggens og træningens skyld :o))

 

                                           Andrea 6 uger før og efter

 

Denne gang ville bilen godt men vi kom dog til at holde i kø som forsinkede os. Men hvad gør det når man er i det bedste selskab. Vel fremme på hotellet fik vi installeret os og efter en god nats søvn var vi klar til udstilling :o))

 

Andrea virkede ikke til at være med på at hun skulle i ringen men det lykkedes da alligevel at "overtale" hende og ja resultatet taler jo for sig selv.... Nøj hvor er jeg GLAD og STOLT for resultatet.

 

Selvom Vega stillede i en lille bikini var hun super god inde i ringen og det var en fed træning både for hende og mig. Den største udfordring var nok at have dem begge to med på én gang for det var da helt forfærdeligt hvis den ene var ude og den anden var i bur eller på bord. Der er også taget lidt billeder fra en vores fantastiske weekend. Vi kom hjem med 3 Luxembourg Champion ud af 4 mulige.... Wee hvor var det vildt :o))

 

 

        Vega og jeg

 

 

 

 

 

        Andrea og jeg

 

 

 

        Andrea løb sig til sejren

 

        Mit smil sige vist mere end 1000 ord :o))

 

 

        Jo jo jeg var skam også i ringen med en af Anne's hunde - BIR og BIM

 

        Mors tøser

 

Vi havde valgt at tage en ekstra overnatning og kørte først hjem om søndagen. Det viste sig at være et godt valg for der var ikke ret meget trafik på hjemturen. Lørdag aften brugte vi på hygge og vi fik fejret dagens FANTASTISKE resultater på hotel værelset.

 

 

 

 

 

                     Weekenden høst :o))

 

                    Det længe ventede certifikat

 

 

 

1000 tak for en helt Fantastisk super fed og mega sjov weekend i det bedste selskab :o))  

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk