Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Om os | Links |  

 

 

 

14 December 2019     International Udstilling i Lublin, Polen

 

 

Vi havde en laaaang tur i sigtemed hundene, Dinna, Mathias og jeg. Lublin ligger ca. 1400 km væk et sted i Polen. Vi stod op midt om natten og kørte afsted med en pakket bil. Turen gik fint derned af med pauser nogen frivillige andre ikke… I Polen blev vi vinket ind af Polizzzen. De skulle se pas, kørekort og hundene. Vi kunne dog hurtig lukke for hundene igen. Men det tog da sin tid for dem at tjekke passene. Men vi fik da alligevel lov til at køre videre.

 

Vi var fremme ved hotellet kl. ca. 21.30 og kort tid efter var det godnat til os. En god nats søvn og klar til en ny og spændende dag. Vi spiste morgenmad og tjekkede ud af hotellet. Der var ikke lang fra hotel til udstilling. Et fint sted med god plads.

 

 

 

 

 

 

 

 

Enya skulle først i ringen og hun gav den så meget GAAAAS :o) Hun var i den grad med på at sparke R.. Hun stod mega godt og charmede sig ind på dommeren. Hun vandt klassen og fik dermed det sidste cert hun manglede for at blive Ny Polsk Champion. Hun blev bedste tæve med CACIB og BIM.

 

Weee jeg var så glad for at det lykkedes og mission completed efter den lange køretur. Den var alligevel det hele vær’ :o))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Prima stod i en stor klasse med 7 fine Shibaer. Hun bliver bedre og bedre i ringen selvom vi stadig har vores udfordringer… Specielt når vi skal løbe… haha Hun står fint det meste af tiden men i løb kommer der et par kinguro hop for man vil vel fremad. Selv efter den opførsel blev hun 2. vinder i klassen og det er jeg egentlig meget godt tilfreds med.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi pakkede tingene sammen og hjemturen kunne begynde. Trafik var der ikke meget af så det gik bare derud af. Vi havde snakket om at enten skulle vi køre direkte til grænsen eller også skulle tage en overnatning. Det blev det sidste vi valgte da vi var nord for Berlin. Hurtig i seng, sove sove sove og op i et dejligt bad og afsted igen. Det var noget blandet vejr at køre i. Vi fik både regn, blæst, storm og sol. Det var da helt galt i Sønderjylland.

 

Hjemme havde Mikkel lavet aftensmad til os og nøj hvor var det dejligt med noget rigtig mad.

 

Tak til Dinna og Mathias for en lang men også sjov tur, hvor 4,5 km fik en helt ny betydning… haha 

 

Dette var årets sidste udstilling. Nu er der juleferie også er vi klar igen efter nytår :)

 

Vi ses derude!!

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 27 61 47 82 - Mail: mphiort@mail.dk