Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

26. Marts 2011     Specialklub Udstilling i Karlslunde

 

 

Væggeuret ringede meget tidligt lørdag morgen også var det bare med at komme ud af fjerne og afsted det gik. Jytte og jeg mødtes ved motorvejen pakkede bilen også var det bare med at komme derudad. Vi var fremme i god tid og fik da også placeret os i solsiden... heldigvis for det, for jeg kan godt huske nogle af de andre år hvor koldt det har været på den anden side af ringen… haha

 

Der var 17 Siberian Husky før os så der var massere af tid til at gå en tur med hundene og hygge lidt inden vi skulle på. Sanne kom og spurgte om jeg ville gå med en husky i bedste han for de manglede lige en hånd og om jeg ikke både fik cert og 3. bedste han - Ups det var vist ikke lige helt planen... ha ha ha Tak for lån af hund til Sanne & Co :o))

 

Jytte ville også gerne, at jeg gik med Aslan og som sagt så gjort. Aslan fik Excellent med CK og vandt åbenklasse, men blev dog ikke placeret i bedste han. Men han var da rigtig sød selvom der var andre hanner som sagde meget farlige lyde :o)) Tak for lån til Erik og Annette :o))

 

        Aslan og jeg mens vi venter

 

Andrea er nu blevet junior, så jeg var meget spændt på, hvordan det nu skulle gå. Hun kan jo godt være lidt af en bandit nogen gange. Men jeg synes efterhånden godt at jeg kan mærke at onsdags træningen til tider er ved at give pote. Hun kunne da både stå og løbe og gjorde det så godt at hun fik sit første excellent med CK nogensinde.

 

        Andrea og jeg i fuld fart

 

        Andrea får her hendes første excellent

 

Coco stillede i champion klassen for første gang og hun er jo så nem at stille. Det gik så godt at hun fik excellent med CK, 2 vinder også fik hun sørme også klubcert. da klassevinderen allerede er klubchampion. Hmmm gad vide om hun nogensinde bliver det.... Så skal Mikkel da vist i gang med at træne.... ha ha

 

Nu da begge tøserne havde fået Ck og skulle ind i bedste tæve var jeg nødt til at få lidt hjælp og hvem andre end Lone Christiansen ville være bedre til det :) Jeg tog selv Andrea og Lone tog Coco. Hver vores opdræt :o) Coco blev 3. bedste tæve. 1000 tak for hjælpen Lone - Det gjorde I jo meget godt :o))

 

Dagen bød på rigtig meget hygge, latter og socialt samvær på kryds og tværs af racer og hundefolk fra nær og fjern. Rigtig rigtig skønt hvis I spørg mig :o))

 

Anette Myhre havde kameraet med og var også på pletten både da Andrea og jeg var i ringen men også bagefter så der blev taget billeder af begge tøser. 1000 tak for hjælpen til Gitte og 1000 tak for billederne Anette - Glæder mig til at se dem af nemme Coco

 

        Andrea

 

        Andrea

 

        Andrea & jeg

 

        Andrea

 

        Mit favorit billede :o)) Coco, Andrea & jeg

 

Dagen skulle jo egentlig ha budt på en ny tradition med fælles spisning på en kinøjser i nærheden men pga. nogle misforståelser i planlægningen ja såe valgte vi at køre hjem inden et nyt sted blev fundet. Vi samlede hele vores reservelager for spiseligt også klarede vi den... haha

 

Tak til alle for en dejlig dag og stort tillykke til alle dagens vindere. :o))

 

Næste weekend står ligeledes i udstillingens tegn - vi kører nemlig til Berlin fredag, udstiller lørdag også til Tønder søndag.

 

Vi ses derude !

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk