Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

03-04. November 2012     Dobbelt international Udstilling i Herning

 

 

Herning... Hvor fan' ligger Herning? Ikke langt herfra men alligevel skulle vi vildt tidligt op for nå man skal være i Herning kl. 7 om morgen så må man ud af fjerene tidligt. vel fremme i pis regnvejr kunne vi stå i køen indtil dørerne åbnede kl. 7.30. 

 

Inde i hallen var der massere af plads på den tid af dagen. Men der blev da hurtigt fyldt op. Vi havde rigtig god tid for der var en del hunde før os. Jeg havde jo kun Andrea med og hun stillede i champion klassen for første gang.

 

 

Andrea virkede ikke som om hun synes hallen var speciel sjov at være i så hun smed halen lidt inde i ringen. Men med lidt leg og kontakt øvelse gik det okay. Konkurrencen i champion klassen er stor så jeg var meget godt tilfreds med resultatet - Excellent

 

 

 

Vi pakkede forholdsvis hurtigt sammen da vi var færdig og vendte næsen hjemad igen. Anette og Ken Myhre skulle overnatte her hos os og det var som altid rigtig hyggeligt også selvom vi gik kolde efter en lang udstillingsdag. Anette og jeg gik i seng kl. ni mens Mikkel og Ken lige skulle ha vendt verdens situationen et par gang inden de gik i seng :o))

 

Søndag morgen var det endnu engang tidligt op og denne gang var vi jo fire der skulle være færdige og det gik nu også meget godt og af sted det gik mod Herning.

 

I dag skulle samojederne først på hvilke også betød at vi kunne komme tidligt hjem :o)) Jeg havde ligesom om lørdagen fornøjelsen af min og Andreas gode ven Billy Boy i bedste han. Lørdag blev han ikke placeret men om søndagen blev han 4 bedste han og tak for lån af ham til Gitte Morell.

 

        Billy og jeg i bedste han om søndagen

 

Andrea var bedre i ringen om søndagen end om lørdagen.... om det var fordi hun havde far-Mikkel med ved jeg ikke... haha Resultatet blev dog det samme nemlig en excellent

 

 

 

 

 

 

Vi var jo hurtig færdig og en shoppe runde blev det da lige til inden vi pakkede sammen og kørte på kaffe besøg hos svigerfar. Det var nu også rigtig hyggeligt :o))

 

Jeg vil gerne ønske alle weekendens vindere stort tillykke med resultaterne og de nye titler. Tak til alle for en super weekend også selvom jeg nu har været syg i 3 dage :o( 

 

Vi ses i Gørlev til årets sidste udstilling !

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk