Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

05-06. November 2011     Dobbelt International Udstilling i Herning

 

 

Igen i år skulle der være dobbelt udstilling i Herning og selvom Herning ikke ligger så langt væk skulle vi da vildt tidligt op, så vi kunne være fremme i god tid. Tøserne og jeg blev hentet lige ved døren af Jytte & Eddie, så det var meget fornemt :o))

 

Fremme i Herning fik vi luftet hundene på skift inden vi blev lukket ind. Inde i hallen fandt vi et godt sted hvor der var god plads til alle fra nær og fjern... :o)) Samojederne skulle først på så der var lige tid til at børste hundene og klæde om inden det gik løs.

 

Andrea var rigtig god inde i ringen. Dommeren mente dog at hun både var for tynd og havde for lidt pels men skidt pyt være med det for det vigtigste var jo at hun havde det sjovt :o)))

 

        Andrea til bedømmelse

 

        Tak til Anette/Jette for dette billede af mig og Andrea-bølle

 

I champion klassen var de 3 og Coco var da helt klar til at indtage ringen. Hun gjorde det så godt at dommeren placerede hende som klasse vinder og senere som 4 bedste tæve.

 

Dagens største resultat var vist af Xenia/Kim blev både BIR og BIR Veteran... Det var godt nok sejt og stort tillykke herfra :o))

 

        Coco & jeg i ringen

 

 

 

        Hun er da bare mors pige

 

Vi var jo hurtigt færdig så der var massere tid til hygge og shopping inden vi pakkede sammen og eftermiddagen kunne nydes hjemme i stuen til håndbold, snoller og cola :o))

 

Søndag morgen kørte vi knap så tidligt, men tidligt nok hvis I spørg mig... ha ha Men til forskel fra om lørdagen så var der en hel del hunde før os så der var god tid til at lufte hundene og ja så blev det også til lidt sjove billeder :o))

 

        Jytte med alle 3 bøller :o))

 

        Og her er det mig med bøllerne

 

        Mig og mine dejlige tøser

 

Endelig kom turen til os og den var da også vær at vente på for Andrea var da helt klar som aldrig før og hun fik da også excellent med CK... Tænk hvad en nats søvn kan gøre :o))

 

        Andrea & jeg til bedømmelse

 

Coco var da også okay klar af at det var dag to... haha men i dag byttede vi plads med Quennie for der var lidt mere drive i hende end i Coco som Henrik sagde... og det må man give ham ret i :o))

 

        Coco/jeg 2. vinder - Quennie/Nana 1. vinder

 

Nu havde begge tøser fået CK så jeg havde brug for hjælp i bedste tæve og da Andrea jo er temmelig mor syg var det vist bedst at jeg tog hende. Tak til Dorte Pilsgaard for at handle Coco

Jeg skal lige love for at vi kom ud og løbe og hvor er det godt at jeg er begyndt at løbetræne for med alle de omgang Henrik synes vi skulle løbe så skulle der bestemt en god kondi til... haha

 

Til sidst var det Quennie/Nana og Andrea/jeg der skulle ud i en sidste løbetur og det viste sig at det var for at finde bedste tæve... Det var ikke lige gået helt op for mig på det tidspunkt. Andrea løb sig ind som 2 bedste tæve med CERT.... WEEE mors lille pige.... og nej der var vist ikke et øje tørt og der gik da også lige et stykke tid før det op for mig :o)) 1000 tak til dommer Henrik Søeborg

 

        Bedste tæve: Quennie/Nana & Andrea/jeg

 

 

Hvilken fed afslutning på et godt og langt udstillings år. Tak til alle for en super god weekend og tak for alle jeres søde hilsner både på sms, facebook og pr. mail.

 

Vores udstillingsår er ikke helt slut endnu for vi skal jo på det årlig juleskue i DKK kreds 9 sidst i november.... Og ja så har jeg droppet at tage til Kassel af flere grunde bla. fordi tøserne er blevet øjenlyst og Andrea HD fotograferet og der kan jo ikke være penge til det hele.

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk