Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Om os | Links |  

 

 

30 Juni - 01 Juli 2018     Dobbelt International Udstilling i Hannover

 

 

Nogen gang er planer til for at ændres og det blev de denne gang for Kadia var nødt til at tak nej til at komme med selvom hun i første omgang havde sagt ja, så det endte med at Mikkel tog med på en hygge/kæreste tur.

 

 

Turen derned gik fint vi havde et stop ved grænsen hvor vi handlede lidt ind til turen også videre ned af motorvejen hvor vi mødte diverse kø’er og vejarbejde. Vi var fremme ved hotellet ved aftenstid, hvor vi fik tjekket in og senere mødtes vi med Anette som boede på samme hotel med hendes American Akita’er. Vi hyggede, spiste og ikke mindst grinede sammen inden det blev tak for nu. Oppe på værelset slappede tøserne rigtig godt af men tænker at det var fordi det bare var os. Vi tog vores ”dessert” på værelset inden det var godnat…. MUMS

 

         En flot udsigt ud over Kieler kanalen

 

 

 

 

 

 

 

Næste morgen spiste vi morgenmad inden vi kørte de 5 km til udstillingen. Vi fik en god plads tæt på ringen. Vi skulle på midt på dagen. Andrea skulle først ind og hun var den eneste veteran og gjorde det så godt, at hun blev BIR veteran. Hun havde oven i købet kvalificeret sig til store ring senere på dagen.

 

 

 

Enya var så mega god og hun har helt klar. Hun showede total og blev bedste tæve. I BIR/BIM konkurrencen skal både Andrea og Enya ind så jeg havde fået Wilma (med shiba) til at gå med Andrea. Ikke nemt når hendes mor også stod i ringen :o)) Enya blev BIM og Wauw hvor var jeg stolt af begge mine tøser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De havde begge fået en ny titel med hjem

 

Enya blev:   Sieger Hannover 2018

Andrea blev: Veteransieger Hannover 2018

 

 

 

 

Andrea er ikke altid den nemmeste hund at udstille og slet ikke i store ring hvor der er mange hunde hun pludselig skal forholde sig til. Men det gik nu fint nok og jeg fik hende til at slappe okay godt af men vi blev ikke placeret, men havde dog en god oplevelse.

 

Efter Anette havde være i store ring i gruppe 5 pakkede vi sammen og kørte tilbage til hotellet hvor vi slappede af/nogen sov i 1 god times tid inden vi gik ned og spiste. Vi fik da godt nok lige vendt dagen et par gange og alt muligt andet…. Haha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om søndagen skulle vi tidlig på for vi var nogen af de første. Vi var jo til gengæld også tidligt færdig. Andrea virkede som om hun ikke rigtig gad men da hun først kom ind i ringen skal jeg da lige love for at hun alligevel love for hun var helt på. Hun blev igen BIR veteran og skulle i store ring.

 

 

Enya var også på på på til den store guldmedalje og klarede sig så godt. Hun blev igen bedst tæve og BIM. Anette tog Andrea i BIR/BIM konkurrencen og jo hun havde de samme udfordringer som Wilma havde dagen før… haha – 1000 tak for hjælpen til jer begge. Jeg er så stolt af mine to guldklumper :o))

 

Det blev også til nye titler til dem begge om søndagen.

 

Enya blev:   Annual Trophy Winner 2018

Andrea blev: Annual Trophy Veteran Winner 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg havde godt nok overvejet om vi bare skulle pakke sammen og køre hjem men valgte dog alligevel at blive for vi skulle vente på at få vores kritikker, da vi fik dem var der kun en time til store ring skulle begynde, og ja så kunne jeg lige så godt gøre det. Vi var godt nok ved at komme for sent for de havde flyttet på tiden. Men vi nåede det da og heldigvis for det for det gik så godt. Hun var så klar og det havde dommeren vist spottet for vi blev taget ud bland de 6 short listed. Jeg tænkte MEGA FEDT… Det er allerede gået bedre end forventet og bedre end dagen før. Da speakeren sagde og nr 2 bliver SAMOJED så stod alt ting fuldstændig stille. Tårerne stod langt op i øjnene og min glæde ville ingen ende tage.

 

Jeg er så p…. stolt af hende - hun er så mega sej

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja vi kunne jo flyve hjem. Jeg tænker stadig tilbage på en super fed weekend med resultater helt i top. Selskabet var også total i top og nøj hvor var det godt jeg trods alt tog afsted.

 

 

Tak til alle for en helt fantastisk weekend. Specielt tak til Mikkel og Anette

 

Vi ses derude!!

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk