Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Om os | Links |  

 

 

 

05-06 Januar 2019     Dobbelt Udstilling i Göteborg

 

 

Jeg havde glædet mig så meget til denne tur ikke nok med at jeg var i super selskab med Shiba pigerne Kirsten og Birgit men også at mine tøser for en gangs skyld var i fuld pels.

 

Torsdag aften kørte vi til mine forældre i Aalborg for så kunne jeg tage på arbejde fredag formiddag også kørte vi fra Skalborg overmiddag mod Frederikshavn hvor vi skulle med færgen om eftermiddag sammen med en masse andre hundetosser :o))

 

        Enya klar til tur :o))

 

        Andrea & Enya

 

Göteborg er på ingen måder den nemmeste by at finde rundt i og det måtte vi også sande kort efter vi var kørt fra færgen. Men vi fandt da frem til hotellet med hjælp fra Kirsten's mobilos :o))

 

Man må sige at det var et skønt hotel men lækker med i restauranten.

 

        Vores værelse

 

        Tøserne indtog hurtig sengen

 

 

        Lækker mad

 

Efter en god nats søvn stod den på udstilling. Samojederne var først på så det var med at komme igang med det samme. Tiden var lidt presset for jeg skulle også udstille Yatsu i shiba ringen. Det var bare med at skynde sig fra den ene ring til den anden.

 

 

        Enya

 

Både Enya og Andera var rigtig søde i ringen og gjorde det så godt begge to. Enya 2 bedste tæve og Andrea 3 bedste samt BIR veteran. Andrea var klar til BIS Veteran senere på dagen.

 

        Enya

 

        Enya

 

        Andrea

 

        Enya

 

Jeg nåede heldigvis at komme fra samojed ringen til shiba ringen i tide. Yatsu var som altid super i ringen. Det er ligesom om hun godt ved hvornår det virkelig gælder også er hun bare på på.

 

Yatsu og jeg vandt en stor champion klasse med 7 tæver hvor bedømmelses skalaen blev brugt. I bedste tæve blev hun nr 2 med res nordisk cert og cert. Endnu en ny titel var i hus :o))

  NY Svensk Champion

Hvor er jeg glad og stolt over at jeg må udstille hende for hun er helt speciel i mine øjne.

 

        Champion klassen

 

        Yatsu og jeg i ringen

 

 

Senere på dagen skulle Andrea og jeg i store ring til BIS Veteran. Hun er jo en sjov hund for enten er hun på og synes det er sjovt eller også er hun skredet ud for hun gider ikke være der. Men i dag var en god dag hvor hun var på og løb super godt. Vi blev desværre ikke placeret men vi havde en super god oplevelse :o)) 

 

        Andrea og jeg i store ring

 

 

 

 

Efter udstillingen pakkede vi sammen og kørte tilbage til hotellet, hvor Kirsten blev puttet for hun var rigtig skidtmas. Men så er det jo godt at Birgit og jeg kan hygge, snakke, spise lækker mad og lufte hundene for natten :o))

 

Søndag skulle både samojederne og shibaerne være i samme ring og det var da noget nemmere for mig.... haha Jeg havde igen fornøjelsen af at udstille Yatsu og hun var endnu engang super go. Dommeren var vild med hende så vild at hun blev Bedst I Racen :o))

 

1000 tak for lån af hende Kirsten og John. Hun en éner :o))

 

 

        Yatsu i championkalssen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Enya var ikke helt så meget på som hun plejer at være. Det kan skyldes at hun var i løbetid men hun er jo alligevel sød og dejlig. Dommeren var ikke så meget til mine tøser eller deres typer, men skidt med det. Det er der jo andre der godt kan :O))

 

        Enya

 

 

 

 

 

 

        Andrea

 

 

 

 

 

Vi ventede og ventede i lang tid til store ring hvor Yatsu skulle være med i Gruppe 5. Vi var lidt presset på tid da vi både skulle nå at komme i store ring og med den booket færge, så alt hvad vi kunne pakke i bilen var pakket. Yatsu var fint på i store ring og gjorde det også godt men blev ikke placeret.

 

 

 

 

Vi nåede færgen og da vi kom til Frederikshavn var der bare mega tåget så det var godt at jeg kun skulle køre til mine forældre i Aalborg. 1000 tak til alle for en dejlig weekend og stort tillykke med alle jeres flotte resultater :o)) Specielt tak til Kirsten og Birgit for super selskab i bilen

 

Vi ses derude!!

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 27 61 47 82 - Mail: mphiort@mail.dk