Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

07-08. Januar 2016     Dobbelt International Udstilling i Göteborg

 

Bilen var pakket, Vega vasket, humøret var højt og forventningerne store. Vega og jeg kørte til Randers og samlede Mette og Chili-pigen op. Derefter videre til Grenå hvor vi skulle sejle fra da færgen fra Frederikshavn ikke lige passede med hvornår vi ville afsted :o))

 

         Vega og Chili klar til sejlturen.... haha

 

Det var et fint hotel og der var ikke langt til udstillingen. Der var godt nok koldt i det svenske og der var ingen fare for at vores drikkevare og mad ikke var på køl.... haha Torsdag morgen var vi klar til at køre tidligt og velankommet til udstillingen kunne vi slappe lidt af inden det gik løs.

 

         Vega

 

Vega var klar på sjov med mor i ringen og hun gjorde sig også godt. Hun fik excellent m CK og vandt også klassen. Senere blev hun 3 bedste tæve :o))

 

         Vega og jeg i ringen i mellemklassen

 

 

 

 

         Vega og jeg efter vi var færdig. Mors pige hygger :o))

 

Vi var forholdsvis tidligt tilbage på hotellet hvor vi hyggede med kaffe og småkager. Vi blev også enige om at aftensmaden skulle være nem og det blev den med hjembagte pizzasnegle, snolder og Cola. Hundene blev luftet tidligt så vi kunne se de dansk herre spille håndbold (der var TV2 på værelset). Vi havde hver en stor pude i ryggen og en hund liggende ved siden af... Ja så var vi klar til håndbold :o))

 

Efter en god nats søvn fra os alle var vi klar til en ny dag. Vi skulle først på så vi var på udstillingen i god tid inden. Jeg havde fornøjelsen af at udstille Thomas og Elisabeths Dante fra Kennel Slaghall. Det gik meget godt. Han gøede ikke så meget som dagen før og det var det der var målet :o)) Han fik Excellent m. CK, 2 vinder i mellemklassen. Han kom lige udenfor placeringen i bedste han.

 

Vega gjorde det også godt. Hun var så dygtig både inde i ringen men også udenfor... haha Hun fik også excellent m. CK og vandt klassen godt nok uden konkurrence. Hun endte også lige udenfor placerings rækken i bedste tæve.

 

         Vega og jeg venter på at det bliver vores tur

 

         Vega og jeg i ringen

 

 

 

         Mys mys mens vi venter :o))

 

         Bedste tæve

 

         Vega-mus

 

Jeg fik disse to store rosetter af Thomas og Elisabeth som tak for at jeg ville udstille Dante.

Jeg synes de er MEGA flotte og jeg siger endnu engang mange gange 1000 tak for dem. Dem er jeg meget glad for. Jeg udstiller ham gerne en anden gang :o))

 

         Wauw siger jeg bare

 

         Vega og jeg udenfor i snevejret

 

Vi (Mette og jeg) var begge tidligt færdig. Ja faktisk så tidligt at vi kunne tage færgen fra Frederikshavn kl. 16 i stedet for Varberg om aften. Det var vi glad for da vi var hjemme nogen timer tidligere. Tænk færgeturen hjem føles ikke så lang som på vej derover men måske var det fordi vi fik besøg i hundeområdet også gik snakken derudaf :o)) Jeg tror faktisk også Vega nød at ligge ved siden af hendes mor i stedet for at ligge i den kolde bil.

 

                     Vega og mor hygger på hjemturen :o))

 

Jeg nåede lige at sige hej og godnat til min guldklump inden han skulle i seng. Det er vist en lille dreng der var glad for at se hans mor... Ja det var faktisk gensidiget

 

 

Tak for en super god tur til Mette og Chili. Det gør vi gerne igen :o))

 

Vi ses derude på et eller andet tidspunkt.

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk