Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

08. Oktober 2011     Specialklub Udstilling i Gørlev

 

 

Vi var lige kommet hjem fra en dejlig afslappende ferie på Kreta - godt nok 4 timer senere end forventet men tid nok til at komme hjem og gøre tøserne klar. Bedst som jeg troede at Andrea var ved at komme i pels... Ja så smider hun det gu' hjælpe mai' igen :o( Coco derimod står i den grad i fuld pels.

 

Tidligt oppe lørdag og af sted det gik med Jytte som chaufut. Vel fremme i det fineste solskin fik vi slået teltet op og banket pløkker i, hvilket også ville vise var en rigtig god idé eftersom den bløde jord og den kraftige vind var en "bad cocktail". Vejret er jo i den grad altid meget vigtig når vi udstiller vores dejlige hundebørn uden døre så regn er langt fra velkommen og hvad kom der... REGN, REGN og atter REGN. Heldigvis stoppede det da inden jeg skulle i ringen men fy hvor var det koldt.

 

Regn eller ej så var Andrea først på og som sagt havde hun ikke meget pels men det der var det vigtigste var også at hun synes det var sjovt at være i ringen og at hun holdt halen oppe og det synes jeg faktisk hun gjorde meget godt :o))) Hun fik excellent og det var jeg meget godt tilfreds med.

 

        Andrea & jeg i ringen i den kraftige vind

 

 

 

Så blev det Coco's tur og i hendes klasse var de 3. Coco var fantastisk at være i ringen med også selvom hun lige synes at der skulle lidt gøen med på vejen. Coco vandt klassen og blev bedste tæve og BIM... Wee hol'da helt op hvor blev jeg glad og stolt af min lille Tulle-pige :o)))

 

        Coco & jeg i ringen

 

        Nana & Pixie - Coco & jeg

 

 

 

        Champion klassen: Pixie & Nana - Coco & jeg - Tati & Pia

 

        BIR: Dorte & Joey BIM Coco & jeg

 

Stort tillykke til dagens andre vindere. Et specielt stort tillykke til Erik og Annette med Victoria's 2 cert super flot. Tak til alle for en dejlig dag selvom den var kold og våd.

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk