Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

01. December 2012     Specialklub Juleudstilling i Gørlev

 

 

I længere tid havde jeg bare tænkt mig at tage til juleudstillingen på en kigger, men så tænkte jeg at nu når jeg alligevel skulle derover ja så kunne jeg jo lige så godt tage hund med, så jeg meldte Andrea til for Coco skulle jo gerne være drægtig, og det håber vi jo stadig på at hun er. Vi kan ikke se noget endnu men det kommer vel :o))

 

Mine forældre skulle passe Conrad og Coco mens Andrea, Mikkel og jeg tog en tur til Sjælland, så jeg afleverede dem om torsdagen. Fredag formiddag blev Andrea vasket og gjort klar. Fredag til middag kørte vi til København over til Mikkels søster hvor vi havde en dejlig eftermiddag og aften sammen med familien. Lørdag morgen var det tidligt op og af sted til Gørlev.

 

Vi var som altid i god tid og endnu engang var det super skønt at have Mikkel med til at ”slæbe” alle de tunge ting ind på plads. Vi fik en super fin plads som Jytte og Tommy havde holdt til os… tak for det :o))

 

Der var 9 huskyer før samojederne så vi kom forholdsvis hurtigt på. Andrea var godt nok en af de sidste så der var massere af tid. Jeg havde fornøjelsen endnu engang af at gå i ringen med Camilla og Per’s Eros… Dejlig dreng :o)) Han er lige kommet i mellemklassen og der stod han sammen med en anden han. Eros var først på og wupti inden vi fik set os om gik alt lyset i hallen og der blev belravens mørkt. Jeg forslog godt nok dommeren og dommereleven, at det var en blindtest og de var da heller ikke helt uden humor….. :o)) Det gode ved at lyset var gået ud var at Eros og jeg fik brugt tiden på at træne lidt så han slappede mere af da lyset endelig kom igen. Han gjorde det åbenbart så godt at han fik excellent med CK og vandt til og med også klassen, men han blev desværre ikke placeret i bedste han. Senere blev han dagens Bedste Mellemklasse hund.

1000 tak for lån til Camilla og Per.

 

       Eros og jeg

 

       Eros og jeg i mørket

 

 

 

 

 

Endelig kom turen til Andrea og hun var super sød og helt klar på at være i ringen… også sammen med Bibsen :o)) Andrea fik excellent med CK og 2. vinder i champion klassen også fik hun hendes første klubcert…. Wee så mangler hun ”kun” to, så kan vi også kalde hende for Klubchampion for hun har jo bestået løbsprøven. Men de sidste klubcerter må vist vente lidt endnu for vi har lidt andre planer her det næste stykke tid… haha I bedste tæve blev hun 3 bedste… Jeg er bare SÅ stolt af min lille Bølle – hun gjorde det så godt.

 

        Andrea og jeg

 

 

        Champion tæver: Bibi/Gitte & Andrea/jeg

 

 

 

 

 

        Bedste tæve: Bibi/Gitte, Petit/Nana, Andrea/jeg & Xenia/Kim

 

        Opdrætsklasse med Per og Camilla

 

Da samojederne var færdig havde vi rigtig meget tid inden julemiddagen skulle indtages, så den blev brugt på fed råhygge, massere af snak rundt omkring også en lille fotosession af Andrea.

 

        Eros 15½ måned

 

        Andrea 2½ år

 

 

 

 

 

 

En dejlig middag blev indtaget i super godt selskab. Pokaler og rosetter til årets hunde i Polarhundeklubben og Samojedhundeklubben blev uddelt. Der skal lyde et KÆMPE stort tillykke til Jytte og Eddie med Årets Han… Det var en gyser til sidste udstilling. Der skal naturligvis også lyde et stort tillykke til dagens øvrige vindere og vinderne af årets hunde.

 

Denne udstilling var den sidste i Samojedhundeklubbens historie og hvilken én :o)) Jeg vil her sende en KÆMPE STORT tak til udstillingsudvalget og dem som ellers har været med til at gøre den til en SUPER FANTASTISK god dag.

 

Uha det blev da godt nok en lang dag men så er det jo godt at jeg har sådan en dejlig mand som kørte hele vejen hjem. Vi kørte jo hjem til et snevejr af den anden verden og søndag formiddag gik vi (Andrea, Mikkel & jeg) en tur i haven og lejede i sneen. Jeg tror på at Andrea hyggede sig… haha Se det under Galleri siden HER

 

Vi ses derude engang i det nye år !

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk