Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

05. Juni 2011     International Udstilling i Drammen

 

 

Sikke en weekend - Sikke en weekend !!!! Rigtig rigtig hyggelig :o))

 

Jeg havde siden jeg meldt til glædet mig meget til denne tur for Mikkel og jeg skulle have en rigtig hygge tur med tøserne. Men da Andrea stadig er i en meget lille og tynd bikini og Coco også har fundet hendes sommer outfit aka bikini frem... Jaaa så vidste jeg godt at det måske ikke blev til de helt store resultater og sådan blev det da også :o)) Andrea blev i Aalborg hos mine forældre sammen med Conrad, så det blev kun Coco, Mikkel og jeg der kom på tur og det synes Coco da vist godt om.

 

Lørdag aften kørte vi til Aalborg og spiste aftensmad hos mine forældre inden turen gik videre mod Hirtshals, hvor vi skulle med færgen til Larvik. Vi ankom til udstillingsstedet i Drammen kl. 03.30 om morgenen så vi kunne lige sove nogle timer i bilen inden udstillingen gik i gang.

 

Der var en hel del hunde før samojederne men vejret var skønt... massere af sol og en lille vind. Tiden gik hurtigt..... og vi havde da også rigtig godt selskab af Lars og Aileen fra Kennel Jewels White - 1000 tak for supert selskab :o))

 

        Så er vi vist ved at være klar

 

Coco var meldt i åbenklasse og der var 6 hunde i klassen. Coco var som altid rigtig sød i ringen og synes bare det var sjovt.... Ja, jeg vil jo sige, at hun var en drøm at have med på hele turen... Hun er jo bare mors pige :o))) Selvom Coco mere eller mindre stillede i bikini fik hun excellent med CK og hun blev placeret som 3. vinder, så det var vist okay efter omstændighederne.

 

        Klar til at gå i ringen

 

 

 

 

        Moars pige... :o))

 

 

Da vi var færdig hyggede vi lidt mere inden vi pakkede sammen og vendte næsen mod Oslo hvor vi skulle med nat færgen til Frederikshavn. Vi var i rigtig god tid da vi kom til Oslo så tiden blev brugt på lidt sightseeing ved Ankershus Slot.

 

        The view

 

        Mikkel & Coco ved en af kanonerne

 

 

        Vi nyder det gode vejr.... og en lille is blev det da også til

 

 

        Den hyggelige café hvor vi fik en lille kop kaffe :o)

 

Ombord på færgen fik vi lige lidt mad inden det var på hovedet i seng. Tilbage i Aalborg havde vi en rigtig hyggelig dag inden vi om aften var hjemme igen alle sammen !

 

Tak for en super hyggelig tur ;o)) Endnu engang stort tillykke til alle med de flotte resultater....

 

Vi ses derude i løbet af sommeren !

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk