Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

10-11. Maj 2014     Dobbelt Udstilling i Dortmund

 

 

Ja det var jo egentlig meningen at Mikkel skulle ha været med men det endte med en tøsetur sammen med Anette Myhre og sikke én :o)) Den glemmer jeg ikke lige foreløbig... altså på den gode måde. Vi mødtes i Århus hvor Anette og Samson kom med færgen fra Sjælland. Mikkel kørte Andrea og jeg til Århus. Bilen blev pakket og den var da pænt fyldt meeen der er da altid plads til lidt dåse cola'er og sjov nok blev der også det denne gang :o))

 

Vejret var bestemt ikke det bedste for det regnede nogen gang noget mere end andre. Men humøret var højt så det betød ikke noget. Vi røg lige ind i en kø på 80 minutter ved Elbtunnelen der var tålmodigheden godt nok ved at løbe af med os men det gik... haha Da vi endelig kom igennem tunnelen gik det super godt resten af vejen.

 

Andrea indtog hurtigt sengen efter vi ankom til hotellet og der gik da heller ikke lang tid før jeg fulgte efter også var det go' nat til os. Tidligt op lørdag morgen og afsted det gik ud til udstillingen som altid i gooood tid :o)

 

Andrea skulle vinde hendes klasse begge dage for at vinde de sidste cert'er hun manglede for at blive Tysk Champion. Jeg havde ikke regnet med noget som helst for der var 3 champion tæver meldt til. Men da vi står inde i ringen var vi kun to så den sidst dukkede aldrig op. Andrea var bare super og hun gjorde det så godt og jeg var så stolt af hende. det blev ikke mindre da dommeren satte Andrea som vinder af klassen........ NØØØHJ hvor blev jeg glad med glad på :O)) Nu var de to første cert'er hjemme for denne da talte det dobbelt. Men som om det ikke skulle være nok fik hun også hendes første CACIB og titlen som....

  VDH-Europasieger 2014

 

WAUW så kunne det da ikke blive bedre... jo det kunne det god men jeg var så glad for resultatet. Det her var meget mere end jeg overhovedet turde tænke på :o))

 

        Andrea og jeg i ringen.

 

        Champion klassen

 

 

 

 

        Det her smil sige vist mere end 1000 ord :o))

 

 

        Her er det bedst i racen vi er ind i

 

        Det er det også her

 

 

 

        Jeg er så glad for det her billede

 

        Andrea med dagens præmier

 

Lørdagen sluttede med at vi var ude og spise. det blev jo næsten en dansker "Anette" middag... halvdelen af os hed Anette... ha ha super hyggeligt og tak til jer som var med.

 

Søndag forgik på samme måde som dagen før. Vi fik en fin plads ved ringsiden og tiden gik i super godt selskab. Andrea var også i hopla og klarede det lige så godt som om lørdagen. WEEEE endnu et cert og nu var det vist Andrea...

 NY TYSK CHAMPION

 

 

 

 

 

 

Tak til alle for nogle super gode dage i Dortmund. Specielt tak til Anette og Samson for en super fed tur. Stort tillykke med din BIS Veteran om søndagen. Det var så sejt og vi kunne jo næsten flyve hjem :o)) Godt brugt af at køre 600 km blev vi samlet op i Fredericia og jeg kunne 2nyde" resten af turen hjem med en skrigende dreng som ikke synes at det var det fedeste at skulle køre bil på den tid af dagen... Men skidt med det for jeg var bare glad for at se dem efter en hel weekend hjemmefra.

 

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk