Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

15-16. Oktober 2011     International & National Udstilling i Dortmund

 

 

En lang tur ventede forude, da vi stod op fredag morgen. Vi fik pakket bilen og begav os sydover, hvor første stop var ved Scandinavian Park hvor der blev købt snoller og sodes i lange baner, så nu har vi i hvert fald til lang tid. Turen gik videre mod Hamborg og Bremen hvor vi jo naturligvis holdte i lange køer flere steder. Godt 10 timer fra vi kørte hjemmefra var vi fremme ved hotellet og et godt aftensmåltid blev indtaget inden det var godnat.

 

Lørdag morgen kørte vi den korte vej til udstillingen og ringen blev da også fundet uden de helt store problemer. Vi var i rigtig god tid og den blev brugt på at slappe lidt af og snakke med forskellige kendte og mindre kendte mennesker super hyggeligt :o))

 

Andrea var først i ringen og hun var da bare SÅ dygtig inde i ringen. Jeg var jo lidt spændt på, hvordan hun ville reagere, for det var jo inden døre, og der var meget larm inde i hallen. Dommeren ville gerne have mere pels på dagen end vi kunne præstere så det blev "kun" til en very good... øv øv øv for der røg det junior cert :o( Men skidt det vigtigste var at hun var frisk og klar inde i ringen og det må man sige at hun var :o)) DEJLIGT

 

        Andrea & jeg i ringen

 

        Andrea-Bølle... nu også i bevægelse :o))

 

        Bøllen kan da også stå... :o))

 

        Hey moar, har du ikke noget til mig?

 

Coco var meldt til champion klassen men af en eller anden grund havde VDH sat hende i åben klasse og det havde jeg skrevet til dem og det var der styr på indtil vi stod i ringen så var der ikke helt så meget styr på det alligevel. Men det kom der efter noget tid... Nøøøj hvor var det godt at det var Coco jeg stod derinde med for hun kan jo bare stå og stå :o)) Det er der jo ingen arbejde med. Coco blev 2 vinder i klassen og senere 2 bedste tæve.

 

        Coco mens vi ventede.. :o))

 

        Endelig kom turen til os... og ja der er noget mere pels... ha ha

 

        Mors pige :o)))

 

Vi var jo tidlig færdig så vi blev enige om at vi ville pakke sammen og køre tilbage til hotellet. Hvor tøserne fik et kødben og fik lang tid til at gå med det og jeg fik mig da også lige en morfar mens Mikkel så lidt tysk TV... Fedt :o/

 

Søndag sov vi lidt længere for vi skulle først på over middag. Vi havde rigtig godt tid til både at hygge, slappe af også var Mikkel lige inde og købe 2 STORE nye puder med kugler i. De er bare rigtig fine men jeg tror at hundene lige skal vænne sig til at de kugler flytter sig alt efter hvor de træder på puden... Det er noget mærkeligt noget... haha

 

Andrea var også om søndagen rigtig god i ringen. Hun så næsten ud som om hun kunne li'  det... ha ha Hun fik excellent, vandt klassen (hun var også alene i klassen... ha ha) og fik hendes første af tre junior certer også blev hun Ny Nationale Jugend Sieger.... Weee jubii og mor var glad :o))

 

        Andrea i ringen

 

 

Det gik lidt bedre om søndagen med at finde ud af, at Coco skulle stå i champion klassen, hvor hun var alene. Coco var en lille smugle mere ukoncentreret i ringen om søndagen for hun skulle jo både holde øje med far-Mikkel og Andrea-bøllen.... De skulle ihvert fald ikke forsvinde fra hende.. ha ha

 

        Så kom turen til Coco

 

        Hey far, jeg rækker lige tunge af dig :o))

 

 

 

Da vi var færdig pakkede vi sammen også gik turen hjemad. Vi var vel hjemme kl godt ti om aften. Det var bare så dejligt at have Mikkel med ikke nok med at han var der til at slæbe alle de tunge ting, så kørte han også bilen hele vejen og sidst men ikke mindst så er det bare dejligt at have familie-hygge på den måde... :o))

 

1000 tak til alle for lykønskningerne både på sms og på Facebook, samt alle de mange dejlige kommentarer om mit vægttab og mit nye indkøbte outfit. Det varmer bare så utroligt meget i mit lille hjerte :o)))

 

Vi ses i Herning til årets sidste DKK udstilling, meeen det bliver vist ikke årets sidste udstilling for mit vedkommende. Jeg tror jeg traditionen tro tager Juleskuet i DKK kreds 9. Det kan også godt være at det lige bliver til en tur mere til Tyskland (dobbelt udstilling i Kassel i december)... Jeg skal vil forsøge at få de sidste 2 junior certer på Andrea så hun bliver Tysk Junior Champion.

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk