Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

05-06 August 2017     International & National Udstilling i Bremen

 

 

Endnu en tur sydpå og denne gang var det kun til Bremen. Jeg havde kun Enya med som stadig er uden pels. Men det der er sidder så til gengæld som det skal…. Haha

 

 

 

 

 

 

Kadia havde også kun Milo med så det var nemt for os begge :o)) Vi handlede ved grænsen og afsted det gik. Der var godt nok en del trafik så vi tog igen omvejen for at undgå at holde alt for længe i kø. Vel fremme på hotellet fik vi check in og fik dejlig aftensmad. De to banditter var helt klar til fest da de endelig kom sammen oppe på vores fælles værelse og vi var ret sikre på at de ikke var helt enige med os i at vi skulle sove, men det gik og vi fik alle en god nats søvn.

 

 

        Enya er helt morgen klar

 

Lørdag morgen kørte vi tidligt ud på udstillingen og fik en rigtig fin plads ved ringsiden. Der gik ikke lang tid før vi fik selskab både fra DK og Holland. Iiihhh hvor var det hyggeligt.

 

 

 

 

 

Jeg fik min debut med en helt ny race i ringen da jeg skulle hjælpe Wilma i bedste tæve med hendes Akita. Det er altid sjovt at prøve kræfter med noget nyt. 

 

 

 

 

        Enya og Milo kan faktisk godt slappe af

 

I ringen var Enya helt klar på at vise sig frem og hun satte da heller ikke en pote forkert. Wauw hvor jeg ELSKER den hund. Uden pels og med stor attitude fik hun excellent og 2 vinder i junior klassen. Kadia og Milo gik hele vejen og blev BIR. Milo fik hans sidste junior cert og blev også ny junior champion på dagen. Wauw hvor flot og stort tillykke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               STORE Enya og lille mig :o))

 

 

Tilbage på hotellet fik vi slappet lidt af og givet hundene mad inden vi selv indtog en dejlig middag. Kadia var godt nok ikke helt tilfreds med hendes dessert til stor morskab for mig… Nøj hvor så hun sjov ud i hovedet da hun fik det ind i munden.

 

 

 

 

 

 

 

Søndag stod den igen på godt selskab ved ringsiden og et venten på at komme i ringen. Enya var igen super men dommeren ville gerne have mere pels end vi kunne gi på dagen så det blev til en very good. Øv øv men sådan er gamet jo. Jeg har heldigvis den bedste hund med hjem.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg skulle igen i ringen med en af de røde denne gang en lidt mindre en af slagsen nemlig Wilma’s shiba han og om ikke vi blev BIM, mens hendes tæve blev BIR. Congratulation Wilma

Thank you for trusting me your lovely dogs Wilma. I'd like to help you again sometime.

 

Vi fik pakket sammen og kørte hjem. Det var kø noget af vejen så det blev lidt senere end forventet men skidt det gik jo alligevel og mandag var det igen arbejdsdag.

 

Jeg kan nu se tilbage på to ture sydpå i godt selskab og højt humør. Men resultaterne var ikke noget at råbe hurra for. Jeg håber så inderligt at de gode resultater vil komme når der kommer mere pels på mine dejlige tøser.

 

1000 tak til alle for en dejlig weekend og specielt tak til Kadia for et par super gode turer. Endnu engang stort tillykke med de flotte resultater.

Vi ses derude lige pludselig! 

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk