Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

04-05. august 2012     Dobbelt Udstilling i Bremen

 

 

Vi havde afleveret Conrad i Aalborg hos mine forældre, så de tre "gamle" kunne hygge sig i weekenden. Mikkel og jeg fik pakket bilen fredag formiddag og turen kunne ellers starte. Vi havde nogle stop på vej derned både ved grænsen og et par tisse lufte steder. Vel fremme ved vores Ibis hotel fik jeg tjekket ind og vi skulle parkere bilen i p-kælderen... Vi var da noget spændt på om bilen kunne være der men da Mikkel så Nana's bil holde derned ja så var der ingen problemer... haha

 

Nana og hendes rejse-veninde Camilla var så søde at holde os ved selskab, mens vi spiste. Vi fik os da også en god snak om alting og ingenting inden det var godnat, for vi skulle jo tidligt op dagen efter, hvor vi skulle køre i "konvoj" (konvoj bestående af to biler hihi) til udstillingen for Nana vidste lige hvor det lå og det var jo nemt så :o))

 

Vi var tidligt fremme på udstillingen og der var massere af tid til hygge med resten af dansker clanen. Det var bare SÅ hyggeligt :o)) Jeg havde ikke de store forventninger til udstillingen da begge tøser havde smidt pelsen og stillede i den lille sommer bikini. Coco var mest af alt bare med så anstandsdame for Andrea. Coco er jo både tysk og international champion så hun var der vist bare.... haha

 

Coco skulle for en gangs skyld først i ringen og hun fik da en fin kritik og blev 2 vinder i champion klassen efter Nana & Quinnie (Coco's havlsøster).

 

         Banditten-Coco :o)) 

 

         Der studeres.... Gad vide om han kan li det han ser.... haha

 

Turen kom til Andrea og jeg havde absolut ikke de store forventninger for hun stod uden pels og var oppe imod to andre som godt nok var meget forskellige men de havde da mere pels :o)) Vi kunne ikke prale af at ringen var ret stor men det lykkedes dog alligevel at løbe sig til en første vinder placering og jeg var pave stolt for nu havde Andrea vundet hendes første af fem tyske certer og turen var ikke helt forgæves for nu kom vi da hjem med noget :o))

 

         Åbenklasse: Kirsten Lund/Daisy - Mig/Andrea - Camilla Klausen/Kikki

 

         Andrea-bølle

 

         Mors dygtige pige :o))

 

 

 

 

 

         Andrea-bølle slægter hendes mor på.... haha

 

 

         Tøserne med dagens høst

 

Både Anette Myhre og Nana Qvist skulle hver i store ring med bedste veteran ("onkel" Samson) og i gruppen (Robbie). Mens de var i store ring flyttede vi andre tingene til den ring vi skulle være i om søndagen for så skulle vi da ikke slæbe tingene frem og tilbage til bilen flere gange.

 

Tilbage på hotellet blev tøserne luftet og de fik noget mad inden vi gik ned og hyggede med de andre. Anette og Camilla kom over til vores hotel så vi alle kunne spise aftensmad sammen og det var så hyggelig en aften. Inden vi fik set os om var klokken langt over sengetid og det var nat nat inden vi igen skulle op og på udstilling igen. Tak til jer alle for en dejlig aften :o))

 

Om søndagen var der knap så mange hunde før os men der var stadig rigelig med tid til hygge... Hihi Jeg havde sagt til Camilla at hvis hun ville skulle jeg nok gå ind med hendes unge han og som sagt så gjort. Eros er en dejlig dreng på knap et år og han var da bare en drøm at gå med. Det gik faktisk så godt at han gik hen og blev bedste junior og skulle i store ring senere på dagen. Men der måtte hun selv gå med ham for vi skulle jo hjem :o))

 

         Eros og jeg inden vi skulle i ringen

 

         Nu går det løs.... Sød dreng :o))

 

Selvom Eros er en rigtig dejlig og sød dreng så er det nu ret at vende tilbage til noget kendt.... haha Coco var faktisk også rigtig klar til udstilling dag 2 og det plejer hun ellers ikke altid at være. Resultatet blev det samme som dagen før.

 

         Coco og jeg inden vi skulle i ringen

 

         Coco/jeg og Quinnie/Nana i champion klassen

 

 

 

Andrea var også super sød og hun synes efterhånden at det er rigtig sjovt at være på udstilling og det glæder jo mig :o)) Andrea blev 3 vinder om søndagen og det er helt okay for det vigtigste lige nu er jo at hun har det sjovt i ringen og det havde hun.... Vi holdt en lille fest Andrea og jeg :o))

 

         Andrea og jeg

 

 

 

Her er et billede af dagens bedste hunde... Ja, jeg synes jo at mine hunde er de bedste og de er ikke engang med på billedet... haha Alle hundene er fra DK og ja koordinering vil være en skøn ting men jeg tror at lige der ville det være en by i Rusland :o) Først er det Bedste Veteran "Samson", så er det Bedste Junior "Eros", derefter Bedst i racen "Robbie" og til sidst Bedste tæve "Quinnie"

 

 

Mikkel synes nu alligevel at vi skulle blive til store ring så jeg kunne gå ind med Eros og det gjorde vi så. Camilla blev så glad så glad over at vi ville gøre det for hende... That's what friends are for Camilla :o)) og nu var der også tid til en masse shopping.... SKØØØNT

 

       Eros og jeg i store ring

 

Vi blev desværre ikke placeret men han løb super godt... specielt på vej ud... haha og han stod også rigtig fint også selvom han var ved at være træt.

 

 

 

Tak til Camilla for lån af Eros som sagt gør jeg det gerne igen :o)) og tak for dette fine billede af os.

 

        Fin dreng :o))

 

 

1000 tak til alle for en super fed weekend. Det har været en fornøjelse at være sammen med jer på denne uforpligtende og afslappende måde. Vi er klar en anden gang men vi vil gerne have noget mere pels først :o))

 

Stort tillykke til alle weekendens vindere både i racen og specielt til Nana med Robbie-BISSEN om søndagen. Det var da så super flot :o))

 

Vi ses snart igen ! 

 

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk