Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

28. November 2015     Specialklub Juleudstilling i Brædstrup

 

Bilen var pakket med weekendtasker, weekendseng, udstillingsgrej, hundene og hele familien Hiort lige klar parat start til at tage på weekendtur. Først på juleudstilling i Polarhunde klubben og dernæst på besøg hos vores gode venner Ulrik og Susanne i Horsens :o))

 

Vel fremme i hallen fandt vi en plads sammen Hr og Fru Myhre, så vi var i super godt selskab hele dagen :o)) Der var god tid for samojederne var sidst på så vi kunne rigtig snakke. Victor lå nu heller ikke på den lade side vil jeg sige. Han løb frem og tilbage / op og ned og da han så blev træt så er det godt at vi havde Ipadden med... Ja HURRA for den :o)) Den fik han godt nok lang tid til at gå med.

 

        Victor og Bamse Bjørn

 

        tøserne lader op :o))

 

        Victor og hans elskede "Moster" Ytte :o))

 

Endelig blev det vores tur.... Vega var først på i junior klassen og var super god inde. Ja, faktisk så god at hun meget overraskende vandt klassen med CK og junior cert... jubiiii

 

        Vega og jeg i ringen

 

 

 

 

 

        junior klassen tæver

 

 

        Jeg fortæller Vega hvor go hun er "Te Deeeet"

 

        ... Og jooo mor er meget glad

 

Turen kom til Andrea og hun fortsat den gode oplevelse fra Poznan. Det var en sand fornøjelse at stå i ringen med hende.

 

 

 

 

 

 

 

 

        Champion klassen i fuld løb

 

 

        Champion klassen

 

Vega og jeg skulle ind igen i bedste tæve hvor vi desværre ikke blev placeret. Men i BIR/BIM junior valgte dommeren til endnu større overraskelse Vega som BIR og senere BIS2 junior.... WAUW siger jeg bare. Det var en fed fed afslutning på en uge, som startede meget træls.

 

 

        Bedste tæve

 

        BIR og BIM Junior

 

        Det her billede siger vist mere en 1000 ord :o))

 

        Mors dygtige pige

 

           Mor og Vega - 1000 tak for det Anette. Det er jeg glad for :o))

 

        BIS Junior

 

 

 

 

        Vega BIS2 junior

 

 

        Vega med dagens præmier

 

Selvom vejret ikke var det bedste var vi (Anette Myhre og jeg) ude og tage billeder af Andrea og her er resultatet. Endnu engang 1000 tak for billedet :o))

 

 

Efter udstillingen kørte vi til Horsens og vi havde en super hyggelig aften. Vi var godt nok noget trætte så det var tidligt i seng og efter en god nats søvn var vi friske til en ny dag.... også selvom det tissede ned det meste af dagen.

 

Vi besluttede dog at trodse vejret og tog en lille tur ned i en park, hvor vi fodrede ænder og alle børnene legede på legepladsen mens Susanne og jeg gik en tur med hundene. Det var ikke helt uden stunts men Susanne du må bestemt føre den "konkurrence"... hahaha

 

Efter en dejlig frokost vendte vi næsen hjemad.  

 

           Tøserne og jeg mens de stadig var nogenlunde hvide

 

 

 

 

 

Tak til alle for en super god dag og en dejlig afslutning på udstillingsåret :o))  

Jeg ser meget frem til at jeg skal afsted igen og det bliver lige først i det nye år hvor turen går til Göteborg. Men hvad 2016 ellers bringer vides ikke med sikkerhed endnu.

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk