Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

30. Juni & 01. juli 2012     Specialklub & International Udstilling på Bornholm

 

 

Jeg havde glædet mig som et lille barn til denne tur for hver gang jeg har været på Bornholm er det ikke bare godt vejr men det er også mega hyggeligt og i år var ingen undtagelse.....

 

Vi (Mikkel & jeg) skulle bo sammen med Anette og Ken Myhre i en ferielejlighed ved Storlykke oppe ved Allinge. Men først havde vi en lang tur foran os. Jeg havde booket færge fra Århus og vi blev lidt sent på den af flere grunde som jeg ikke lige nævner her… ha ha Men kan jeg ikke bare nøjes med at sige at det ikke lige var noget der passede Fru Hiort. Det pis regnede og færgen var ”heldigvis” forsinket så vi nåede det hele :o)) Med en ½ times forsinkelse og en del trafik på Sjælland gav det lidt mindre tid at "løbe" på. Jeg skulle i Fields... bare lige ind og hente mine nye gummistøvler… Ja, det er godt gjort at jeg skal købe dem helt i København, men når nu det lige var dem jeg gerne ville ha så må det jo være sådan :o))

 

Kl. 14 skulle vi mødes med Anette og Ken og selvom mødestedet var nøje beskrevet så findes det samme sted åbenbart flere steder indenfor meget få km afstand… ha ha Nå men vi fandt da hinanden alligevel.… Af sted det gik mod Sverige og lidt frokost, snak og hundeluftning i tørvejr blev det da også til selvom vi blev lidt presset på tid… ;o))

 

Færgen fra Ystad havde ikke sejlet ret længe før brandalarmen lød og folk kiggede på hinanden, men gjorde ingenting. Hvad sker der lige der? Det viste sig at være røgudvikling i det ene maskinrum rolig nu der sker ikke noget… Nej nej det kan de sku sagtens sige det er jo heller ikke dem der har hundene til at sidde i bilen - Det var da bare slet IKKE fedt. Med 40 minutters forsinkelse var vi vel fremme på Bornholm og vi kørte op til udstillingspladsen hvor vi fik lov til at slå teltet op inden vi mødes med nogen af de andre til en gang aftensmad… hyggeligt var det :o))

 

Kl. godt 9 kom vi op til vores ferielejlighed som var rigtig fin med 2 separate værelser og en lukket terrasse. Hundene synes vist også det var FEDT at komme ud af buret i bilen… og hov hvem var det… Deres gode ven Samson var der også.. Det var lige noget tøserne kunne bruge :o)) Mikkel var ikke bare almindelig brugt men mega træt og var total klar til at komme i seng. Han faldt da også hurtig i søvn, men det gjorde jeg IKKE, så jeg hørte både hans snorken, regnen, lyn og torden og hvad natten ellers "bød" på ”GGG”

 

Lørdag morgen stod vi op til det flotteste solskin men på vej til Rønne blev det vildt diset og det tog da også noget tid før den lettede. Men da den først lettede, fik vi det flotteste og dejligste sommervejr man kunne ønske sig :o))

 

        Morgen hygge !

 

        Anette & Samson har været på en morgen tur... og jooo de er vist stadig lidt trætte :o))

 

        Samson i ringen med Ayoe

 

        Hey Ayoe jeg står lige HER :o)) Se mig se mig

 

Begge tøser var klar. Andrea var først på i åbenklasse sammen med Gitte og Jodie. Andrea synes da det var meget sjovt at være i ringen og fik da også excellent men ikke CK. Ja, Jodie havde jo næsten vundet klassen uden at blive bedømt først…. haha sådan ka det gå :o))

 

        Andrea og jeg i fuld fart

 

 

 

Turen kom til Coco og hvor var det SKØNT at have hende med IGEN. Det var godt nok længe siden. Hun var da også med på at det var udstilling igen men det var da godt nok noget varmt at løbe rundt derinde synes DAMEN :o)) Hun fik excellent med CK og blev 2. vinder. Hun blev ikke placeret i bedst i køn.

 

        Coco & jeg i ringen

 

        Coco/jeg - Bibi/Gitte

 

 

 

        Hey har du noget til majjj !!!

 

 

        Nogle af tæverne i Bedst i køn

 

        Coco/jeg - Xenia/Kim

 

Vi nød eftermiddagen i gode venners hyggelige selskab, mens vi ventede på store ring og da den var færdig kørte vi en ”hurtig” smut tilbage til lejligheden. Vi ”pakkede” igen hundene i bilen og kørte til en lille foto session ved mesterfotografen Anette Myhre ude ved klipperne og vandet på vej til Gudhjem. Aftensmaden indtog vi sammen med en masse andre søde polarhundefolk… Godt at Connie lige kunne arrangere den lille tur/aften. Tak for det Connie :o))

 

        Total afslapning inden Store Ring... The Purple/Black Ladys :o))

 

        BIS Baby: Nana og Summer

 

        BIS Baby: Nana & Summer

 

        BIS Hvalp: Gitte & Billie Boy

 

        BIS Junior: Gitte & Dealer

 

        BIS2 Veteran: Ayoe & Samson

 

        BIS Opdræt: Team Cabaka; Gitte/Dealer, Nana/Petit, Gitte/Jodie, Kim/Bibi

 

        BIS3: Dorte & Joey    -    BIS4: Ayoe & Daimi

 

        Andrea på foto session :o))

 

        Coco og jeg :o))

 

        Coco med mundvand... ha ha

 

        Coco & Mikkel

 

Søndag stod vi lidt tidligere op end om lørdagen for vi skulle både pakke, gøre hundene klar og køre en ½ time før da parkeringsforholdene ikke var de bedste så hvis vi skulle ha en ordentlig p-plads måtte vi være tidlig på den. På vej til Rønne begyndte det at regne og jeg skal da lige love for at det tog til i styrke… Ikke specielt fed start på dagen. Vores egen Fru (Anette) Voldborg mente at det ville regne det meste af dagen… nej nej nu holder det om lidt og nu bliver det ved et stykke tid endnu… haha det gik der meget tid med må jeg sige :o)) Kl. godt 8 var der tørvejr og der gik ikke lang tid før at solen også skinnede det bedste den havde lært… SKØNT vejr :o))

 

        Paparazzia

 

Det var ligesom om at mine tøser ikke rigtig gad. Andrea havde lige pludselig glemt hvordan man skulle stå pænt i en ring og Coco gad slet ikke ha nogen guffer (Det viste sige at hun havde dårlig mave… stakkel). Begge tøser fik excellent med CK. Coco blev 3 bedste tæve og fik også reserve CACIB. Andrea blev ikke placeret i bedst i køn men hun fik da alligevel reserve certet. Men da Jodie dagen før var blevet Dansk Champion og kunne dermed ikke bruge Certet går det videre til Andrea…WEEE JUBIII DKK har nu ændret præmieringen til at det er Andrea som fik Certet. Så min arme er næsten ikke til at få ned til tasteturet… ha ha

 

        Roxy (Andreas havlsøster) havde da vist en KÆMPE fest i ringen... Herligt :o))

 

        Andrea og jeg

 

 

 

        Andrea & jeg / Jodie & Gitte

 

        Coco & jeg

 

 

 

        Andrea og jeg i bedst i køn

 

        Anette havde lånt Coco i bedst i køn - Kim og Xenia

 

Vi havde egentlig bestilt en færge hjem til kl. 18.30 som vi heldigvis fik lavet om til kl. 16.30. Men vi havde alligevel masser af tid, så vi pakkede alle vores ting sammen og kørte til Svaneke. Vi fandt et par p-pladser lige ved is-hytten og wupti så kom Gitte og Palle også… Ja ja der er jo altid plads til en mere når bare man kører Transporter… ha ha

 

Mens vi sad og spiste vores is kom Dorte og Birger og de havde Joey med. Joey nød at jeg ikke kunne spise det hele af min is og jeg skulle da heller ikke spørge to gange om han ville ha noget… :o)) Vi fik luftet hundene og købt dejlig fisk med hjem inden turen gik mod færgen.

 

        Joey og jeg "deler" is... Joey spiste næsten det hele... ha ha

 

Vi var pludselig mange der skulle med den samme færge hjem og vi fandt et sted hvor vi alle kunne være. Jeg tror mere eller mindre at vi alle var ved at være godt trætte og Ø-kuller havde vi nok også fået med hjem… Nogen mere end andre… Jeg siger ikke noget om at Åse og Yrsa aka Ayoe og Jette… Men uanset hvad så var det rigtig sjovt og ikke mindst underholdende :o)) Man skulle jo nok ha været der selv for at se det sjove i det… ha ha

 

Hjemturen forløb med et par stop undervejs for vi skulle da lige købe billig bland selv slik i Sverige og aftensmad fik vi sammen med de to DAMER Åse & Yrsa… ha ha Bilen skulle tankes og Fru Hiort kom bag rettet og inden længe var vi hjemme godt brugte. Der gik heller ikke lang tid før tøserne lige gjorde opmærksom på at NU er det altså sengetid.

 

 

Mandag hentede vi Conrad oppe ved mine forældre i Skalborg. Han havde da vist også hygget sig med lange gå ture, strøgtur med is og en tur i Zoo.

 

Tak til alle for en super fantastisk god weekend. Specielt tak til Anette og Ken – det var super enormt hyggeligt og det gør vi gerne igen en anden gang :o))

 

Stort tillykke til alle weekendens vindere både i racen og ikke mindst i store ring :o))

 

God sommer til jer alle - Vi ses snart igen!

 

Vores næste udstilling er i Bremen hvor begge tøser er tilmeldt.. Så håber vi bare på at de også har noget pels :o))

 

 

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk