Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

17. September 2011     International Udstilling i Bjerringbro

 

 

Tænk sig at køre til Bjerringbro 3 gange på én uge.... Men ikke destro mindre er det hvad jeg har gjort i denne uge for med diverse møde og et meget underholdende fyraftensmøde med Jan Gintberg og til sidst en hundeudstilling.... Ja så blev det til 3 gange :o)))

 

Tøserne og jeg hentede Jytte, Eddie og Annick ude ved motorvejen, præcis som vi plejer også gik turen ellers mod Bjerringbro og wupti så var vi der... bilen kender jo vejen.... ha ha Det regnede lidt da vi nåede frem men vi var så heldige at vi var i rigtig god tid og regnen holdt da også op inden vi blev "lukket" ind :o))

 

Samojederne var først på og det er jo ikke så skidt at det ikke er godt for noget... bortset fra at der ikke er så meget tid til at gøre alt klar inden det går løs i ringen.... Men om ik andet kunne vi da komme tidligt hjem... Selvom Eddie (& Jytte) godt nok gik hen og blev bedste han og vores "tidligt hjemme" var i fare... på den gode måde :o)) KÆMPE STORT tillykke med BIMMELIMSE-Eddie-drengen herfra - det er da SÅ fortjent :o))

 

I junior klassen var vi 2 - Andrea/jeg og Qjuti/Mette. Denne gang fik Mette og Qjuti revanche og vandt klassen. Det var godt nok noget af en prøvelse for de to unge tøser for de synes bestemt at de skulle lege... Meeen ikke denne gang. Tak for kampen Mette og tillykke med det :o)) Andrea fik excellent med CK også var jeg jo nødt til at have hjælp for hvis Coco også fik CK skulle de begge ind i bedst i tæve. 

 

         Andrea

 

         Andrea

 

         Andrea

 

Coco fik excellent med CK og blev 2 vinder i champion klassen. I bedste tæve tog farmor-Anette Andrea selvom Andrea-bøllen måske hellere ville være hos MOOOAR.... Om hun er mor syg... nej ikke ret meget... haha Coco blev 2. bedste tæve med res. CACIB. Så jeg var faktisk meget godt tilfreds med mine tøser :o)) 1000 tak for hjælpen Anette og tak for billederne.

 

Vi pakkede sammen forholdsvis hurtigt også blev resten af tiden/dagen brugt på råhygge og shopping inden turen gik hjemad igen... til eftermiddagens herre håndboldkamp.

 

Et stort tillykke skal også lyde til Gitte Morell med 2 x ny DKCH og en BIR samt alle de andre gode resultater. Nøøøj alt det vinder-kage vi skal have til vores onsdags træning... haha

 

Stort tillykke til dagens øvrige vindere og tak til alle for en god dag.

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk