Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Om os | Links |  

 

 

 

05 August 2018     National Udstilling i Billund og Sommerhus ved Kvie Sø

 

 

Wauw sikker en tur... Jeg har svært ved at få armene ned igen :o))

 

Vi havde lejet et sommerhus ved Kvie Sø kun 25 km fra Billund. Bilen blev pakket med alt til udstilling og ferie i sommerhus og afsted det gik lørdag eftermiddag. I sommerhuset fik vi hurtig pakket ud og sat hegn. En skøn aften med hygge til hele familien :o))

 

 

Søndag morgen stod jeg op og gjorde mig klar til udstilling. Jeg var i god tid så ingen stress og jag. Jeg mødes med Kadia på parkeringspladsen og kørte ind med alle vores ting og sat lejer.

 

Der var nogen hunde før os så vi havde tid til at snakke med en masse forskellige rundt om ringen. Mega hyggeligt. Lige inden vi skulle på kom Mikkel og Victor og kiggede mens mormor og morfar blev i sommerhuset og slappede af sammen med Vega, som ikke skulle med pga. at hun er drægtig.

 

Enya skulle først ind og gjorde det så godt selvom hun både stod alene i klassen også ville hun ikke rigtig have de guffer jeg havde med. Men så er det jo godt at jeg kunne finde noget den unge dame ville have... haha Enya fik excellent med CK.

 

        Enya og jeg i ringen

 

 

 

 

 

 

 

Andrea var også super i ringen og var da helt klar på både guffer og hvad jeg ellers udsatte hende for... haha I bedste tæve havde jeg fået Kadia til at tage Andrea for Enya manglede jo kun et cert og det ville jeg mega gerne selv være i den anden ende af snoren.

 

        Andrea og jeg i ringen

 

 

 

 

 

I bedste tæve var der kun 4 med CK og Enya og jeg stod forrest, så komme 2 champion tæver også Andrea til sidst. Vi løb en runde og Enya løb så godt som aldrig før. I 2. runde kom Kadia og Andrea op bag Enya og jeg og sådan blev det. Enya bedste tæve med Cert og Nordisk Cert. Andrea 2. bedste tæve. Nøj hvor blev jeg GLAD og STOLT af begge mine tøser :o)) Tro mig der var ikke et øje tørt.

 

        Enya i bedste tæve

 

        Andrea i bedste tæve

 

        Enya

 

        Enya

 

 

        Enya bliver bedste tæve og det her billede siger mere end 1000 ord hvad min følelse er her :o))

 

 

Lige bagefter skulle Andrea og jeg i bedste veteran.... Andrea BIR Veteran... WOW det er stort

Så skulle Enya og jeg ind i BIR/BIM med Kadia's Jason. Jason BIR og Enya BIM... Wee hvor er det vildt. Stort tillykke til Kadia med Jason.

 

I belive I can fly.... Jeg gik bare rundt i en glædes rus som jeg ikke kan huske hvornår jeg sidst har oplevet. Det fedeste var at Mikkel og Victor var der og fik oplevelsen sammen med mig.

 

        Jason og Enya

 

        Jason og Enya

 

 

        Jason - Enya

 

        Jason BIR - Enya BIM

 

 

        En meget GLAD pige

 

Senere skulle Andrea og jeg i store ring i BIS Veteran. Jeg tænkte at den tager vi som en sjov oplevelse. Jeg har så absolut ingen forventninger om noget som helst for jeg kunne jo se der var rigtig mange rigtig gode veteraner. Andrea synes også at vente tiden var mega kedelig og hun virkede mere som om hun meget hellere ville over i hende bur igen for nu var hun altså færdig med det udstillingspjat for den dag.... Meeen nej søde Andrea vi skulle da ha det hele med og hvor var det godt at vi gjorde det :o))

 

Andrea blev taget ud blandt de 4 bedste også tænkte jeg fedt så bliver vi da BIS4 og det ville jeg være meget godt tilfreds med... men men men sådan skulle det slet ikke gå... nej nej hun vandt skam og blev BIS VETERAN

 

        Andrea og jeg i store ring

 

        Andrea BIS Veteran

 

        Andrea BIS Veteran

 

 

        Dagens høst af rosetter

 

Kæmpe stort og ikke et øje tørt. Tænk at det kunne gå så godt også på en og samme dag. Den dag vil være en dag jeg husker i meget lang tid :o)) Det var noget af en 18 års bryllupsdag mine hundetøser kunne gi mig :o))

 

1000 tak til alle for en FANTASTISK dejlig dag i super godt selskab.

 

Hjemme i sommerhuset stod den på hygge og afslapning.... Senere på aften gik vi en dejlig tur nede ved søen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja, faktisk stod den på hygge resten af ugen hvor det ikke havde de store planer andet end at være sammen og hygge i hinandens selskab. Det blev da til nogle gå og løbe ture rund om søen, Et par gang på diverse legepladser, Mikkel fik cyklet også badede vi i søen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onsdag aften spiste vi i den lokale reataurant Pandekagehuset. Wow det var godt og en anderledes måde at få pandekager på. Vi fik et bord ude så vi kunne ha hundene med og der var næste ikke nogen der opdagede dem :o))

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Torsdag kørte vi med mine forældre til Tyskland, hvorefter de kørte hjem og vi kørte tilbage til sommerhuset, hvor vi nød den sidste dag alene inden turen også gik hjemad for os.

 

 

 

Da vi kom hjem og jeg tømte postkassen lå der en dejlig overraskelse - Diplomet på at Enya nu er Dansk Champion

 

 

 

Tak for en super dejlig ferie til familien :o))

 

 

Vi ses derude!!

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk