Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

29-30. Marts 2014     Dobbelt Udstilling i Berlin

 

 

Marie og jeg var blevet enige om at vi da skulle til Berlin og udstille.... og hvad sker der så lige Andrea smider hendes rigtige fine pels lige som jeg har trykket send på tilmeldingen og står i bikini. Det var ikke lige en del af planen men sådan blev det for jeg havde glædet mig så meget til den tur. Det var så længe siden jeg havde været afsted :o))

 

Dagen kom og Marie og Kenai kom her og vi pakkede bilen og turen kunne begynde. 700 km føles ikke særligt langt når man er i godt selskab :o)) Men nogle stop undervejs og lidt grænse handel var vi på hotellet først på aften og det var hurtigt godnat for vi skulle tidligt op.

 

Lørdag morgen var vi fremme på udstillingen omkring kl 7 og der var fine parkeringsforhold på det tidspunkt. Inde ved ringsiden var der ikke meget plads at brede sig på men vi klemte os lidt sammen og lavede en stor DANSKER lejer :o)) Det var super hyggeligt.

 

Der var massere af tid inden det var vores tur. Jeg var meget spændt på hvordan Andrea ville reagere på det noget glatte gulv, men det gik med en lidt kortere line end normalt. Andrea var så godt inde i ringen og showede det bedste hun havde lært :o)) Dommeren synes godt nok det var synd at hun stod i sommerpels men hun fik alligevel excellent og cert.... og mor var SUPER glad... jubiii One down and three to go... haha

 

Stemningsbilleder fra om lørdagen:

 

        Marie og Kenai i åbenklasse

 

 

 

 

 

        andrea og jeg

 

 

 

 

 

        Bedst i racen om lørdagen

 

        Andrea hygger :o))

 

        Andrea og jeg udenfor da vi var færdig

 

        Kenai og Andrea er da vist blevet gode venner. Her er det hygge på hotelværelset :o))

 

Om søndagen var der også massere af tid inden vi skulle i ringen. Tiden blev brugt på shopping og  hygge med de andre danske og svenske udstillere. Det var super hyggeligt :o))

 

Hvis Andrea var god i ringen om lørdagen så var hun endnu bedre om søndagen. Hun stod bare og var helt fuldstændig opmærksom på hvad finder mor nu på... haha Men dommeren synes ikke lige om det han så selvom hun både var ren, fin (og havde næsten lige været i bad.... haha) og der var ikke et hår der vendte forkert... haha Så hun fik en very good. Det var øv men skidt med det jeg har jo den samme hund med hjem som jeg tog med derned og jeg er over super glad for det ene cert vi havde med hjem. Jeg vidste jo godt at det var med en vis "risiko" for en VG men den pels... eller rettere manglende på samme.

 

Stemningsbilleder fra søndag:

 

        Marie og Kenai

 

        Åbenklasse

 

        Marie og Kenai

 

 

 

        Andrea og jeg

 

 

 

        Hygge på sidelinien... haha Det er her de kloge ord bliver vendt!

 

        GODNAT... turen går hjemad og der hygges da lidt ind imellem

 

Tak til alle for nogle super gode dage i Berlin. Specielt tak til Marie og Kenai for en fed fed tur selvom resultaterne ikke var de bedste så havde vi det sjovt :o) Jeg glæder mig allerede til den næste tur.

 

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk