Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

2-3. April 2011     International Udstilling i Berlin og National Udstilling i Tønder

 

 

Nøj en weekend... Det var en lang tur, men det var en super hyggelig en af slagsen. Andrea og jeg blev hentet fredag, hvor turen gik sydover ned til grænsen, hvor der blev shoppet lidt… haha Turen gik videre ned over Neumünster, hvor vi ”røg” i vejarbejde og en laaaang bilkø. Vi var en time om at køre ca 20 km, ellers gik turen fint :o)) Fremme ved hotellet godt trætte og fulde af forventning gik vi lidt aftensmad inden lyset blev slukket. Det var ikke lige den bedste nats søvn jeg fik, men det gik da.

 

       Så er der handlet ind - Andrea & Eddie er klar på den lange tur

 

       Der er handlet.... og jaa bilen skal da også tankes... fin dyt :o))

 

Vi stod tidligt op og gjorde os færdig og wupti så var vi fremme ved hallen, hvor vi fik vores ting ind og vi hyggede på vores lille dansker side med morgenmad og massere af snak :o)) Der gik lang tid før vi skulle i ringen…. Ja, der gik faktisk RIGTIG LAAANG tid... Men hvad gør det når man er i godt selskab ;o))

 

Puuuha jeg gik da hen og blev rigtig nervøs inden jeg skulle ind og Andrea synes faktisk ikke det var helt vildt sjovt at være inde i hallen, men det gik. Andrea var rigtig sød, men det var desværre ikke helt nok til at vinde klassen. Jeg må indrømme, at jeg vil noget skuffet, men sådan er det jo…. Vi skal huske på, at det er dommeren der bestemmer, og jeg har min dejlige fantastiske hund med hjem uanset hvordan det går  :o))

 

        Andrea til bedømmelse i ringen

 

 

 

 

Men så er der jo skønt at det går godt for andre når jeg ikke selv kan. Gitte og Jagger blev 2 bedste han, mens Jytte og Eddie gik hele vejen og blev bedst i racen. WEEE hvor flot – De blev desværre ikke placeret i store ring, men de blev da taget ud blandt de 7 sidste også så de helt fantastisk godt ud begge to. Der skal lyde et kæmpe STORT TILLYKKE herfra.

 

       Jytte og Eddie indtager store ring

 

Vi fik pakket sammen og kunne begi’ os nordpå igen nærmere bestemt mod Møgeltønder Camping, hvor vi skulle overnatte inden søndagens Nationale Udstilling i Tønder. Ca. Kl. 23 ankom vi til hytten. Hundene blev lige luftet inden der blev godnat ole til os alle. Jeg tror, at vi alle fire sov rigtig godt hele natten – Andrea og jeg gjorde i hvert fald…. Puha det er hårdt at være på så lang en tur når man stadig er en lille hundhvalp på 9 måneder.

 

Kl. 7 ringede væggeuret og vi stod op. Vi havde rigtig god tid endda så god tid at vi spiste morgenmad, tog billeder og rengjorde hytten inden vi kørte de ca. 6 km til Hallen, hvor der var holdt pladser til os. Tak for det Gitte M :o))

 

        De to morgenfriske hunde Andrea og Eddie :o))) De ER da SØDE

 

Efter lidt tid blev det vores tur og Andrea var faktisk bedre at stå med i ringen denne dag men hun løb så ikke så godt på de tæpper der var lagt ud. Hun skøjtede da bare rundt. Hun blev igen nr. 2, men det er ikke så galt at ”tabe” når det er til den hund der bliver bedste tæve og senere BIM….. Det var nok ikke helt forventet – Vel Gitte M… hahaha

 

        Andrea til endnu en bedømmelse :o))

 

 

 

 

 

Vi var rimelig tidlig færdig og pakkede sammen og HJEM ad det gik. Jeg var hjemme ved 5 tiden efter en super super weekend. Tak til Gitte og Palle for hyggeligt selskab og en speciel tak til Jytte både for super hyggeligt selskab og en rigtig god tur. Det gør vi gerne igen :o)) Så man vi håbe at Andrea har lært at holde sig fra Eddies mad…. ha ha

 

Tak til alle for en dejlig dag/weekend og stort tillykke til begge dages vindere

 

Vi ses i Skive !

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk