Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

16-17. Juni 2012     Dobbelt International Udstilling i Ballerup

 

 

Hvilken tur ja hvilken tur vi var på der......

 

Vi kørte lørdag meget tidlig morgen... Puuu det var godt nok først på dagen. Det var Andrea's fødselsdag... 2 år og nu er hun ved at være en "voksen" pige.... Næææ nej slet ikke for hun er da stadig mors lille bølle bisse.

 

Jytte og Eddie hentede Andrea og jeg hjemme og bilen blev pakket med alt hvad man kunne forstille sig på sådan en udstillingsweekend :o)) Turen derover gik godt… meeeen det regnede on og off ikke det fedeste når vi skulle være ude i to dage. Men regnen stoppede da og vejret blev godt i løbet af dagen.

 

Samojederne skulle først på så der var ikke så meget tid at løbe på inden vi skulle i ringen. Andrea stod i åben klasse for første gang og hun var alene i klassen. Men skidt med det for hun havde da en fest alligevel. Hun var rigtig sød og hun fik da også excellent med CK. Hun blev ikke placeret i bedst i køn men reserve certet blev det da til :o)) Jeg er bare SÅ stolt af min lille Bølle.

 

        Junior klasse han: Andrea's legekammerat Dealer og nåe ja Gitte... haha

 

        Champion klasse han: Jytte & Eddie

 

        Champion klasse han: Jytte & Eddie nu i løb :o))

 

        Champion klasse han: Jytte & Eddie

 

        Champion klasse han: Dorte & joey

 

        Champion klasse han: Gitte & Mirage

 

        Champion klasse han: Nana & Robbie

 

        Champion klasse han: Gitte & Yani

 

        Åben klasse: Andrea & jeg

 

 

        Mors lille fødselsdagsbølle :o))

 

 

 

Jytte og Eddie gik næsten hele vejen idet Eddie blev bedste han og senere BIM. Det var måske en lidt for stor udfordring for ham at løbe mod hans to veninder Gitte Morell og Bibi… ha ha Eddie var da klar på at LEGE ;o))

 

        BIR: Gitte/Bibi & BIM: Jytte/Eddie

 

Der skal lyde et KÆMPE stort tillykke herfra det er bare super godt gået af både to og firbenet :o))

 

        Banditten/Kennelslave Kim Nordholm

 

Vi var jo hurtig færdig så vi brugte tiden på en masse hygge sammen med alle de skønne dejlige hunde mennesker fra nær og fjern :o)) Vi skulle da også lige ha købt en fødselsdagsgave til fødselsdagsbarnet Andrea…. Hun fik en KÆMPE blæksprut og den vil hun da helst ikke dele med nogen heller ikke hendes gode ven Conrad… uha hvor er de ikke altid lige enige om hvem der skal ha’ den… haha

 

Sidst på eftermiddagen kørte vi forbi Lexbrandt lagersalg, hvor jeg lige fik brugt lidt penge til noget nyt tøj. Derefter gik turen videre til vores campinghytte ved Tangloppen, hvor vi har boet før. Et super godt sted både for os og hundene med dejlige grønne områder. Vi var godt trætte alle sammen så i stedet for at vi skulle ud og køre efter noget mad fik vi bragt en god pizza ud til campingpladsen… Det var godt nok nemt og lige hvad vi kunne holde til inden det blev ”Go’nat Ole” for os alle.

 

Efter en god nats søvn var det op og i gang igen… og nåeee ja så var det jo også blevet min fødselsdag… 40 år… sikke en alder. 1000 1000 tak alle sammen for alle de dejlige lykønskninger jeg fik både personligt, pr. sms og på facebook… Det var helt overvældende at så mange havde husket den. Alle jeres hilsner betyder noget for mig hver og én. I skal vide at det varmer langt ind i mit hjerte :o))

 

Om søndagen skulle vi sidst på så vi havde rigtig god tid til at hygge og snakke det bedste vi havde lært… og det gik jo egentlig meget godt… haha Jeg fik lov at gå ind med "Onkel" Bosse i bedst i køn og om ikke han blev placeret som 4 bedste han. 1000 tak for lån Anette Myhre. Ham vil jeg da gerne låne igen.

 

Andrea var igen alene i hendes klasse og hun synes da at festen skulle fortsætte fra dagen før. Det er da bare SÅ skønt at hun efterhånden synes mere og mere om det her udstillings halløj :o)) Hun fik igen excellent med CK, men blev ikke placeret i bedst i køn.

 

        Åben klasse: Andrea & jeg

 

        Mor har du noget til maaajjjj der

 

 

 

        Fuld fart over feltet

 

 

        Champion klasse: Victoria & Jytte

 

        Champion klasse: Victoria & Jytte

 

        Andrea & Victoria skal lige lege lidt inden den lange tur hjem :o))

 

Vi fik pakket sammen og kunne vende næsen hjemad… til et dejligt gavebord og forkælelse i lange baner af min super dejlige mand :o))

 

Tak til alle for en super god weekend. Vi ses snart igen!

 

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk