Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

28. Maj 2011     specialklub Udstilling i Årslev

 

 

I dagene op til udstillingen havde jeg været meget i tvivl om jeg overhovedet skulle tage hund med for Andrea har på det nærmeste kun 3 hår (som ind imellem sidder i vejen for hinanden... haha). Coco er også gået godt og grundigt i fæld, men da jeg jo alligevel ville af sted kunne jeg jo lige så godt tage hund med, så derfor kom Coco med :o))


Jytte og Eddie hentede os ved motorvejen og bilen blev pakket. Fremme ved Årslev Hallen fik vi hurtigt slået telt op med hjælp både fra Erik og Annette... tak for det :) Samojederne skulle først på og det var rigtig spændende hvordan det ville gå for dommeren brugte i hvert fald skalaen, så jeg var forberedt på hvad som helst.

 

Jytte skulle først ind med Eddie og det var vildt spændende for Eddie er lige blevet 2 år og manglede "kun" et cert. i at blive NY Dansk Champion. Uuuuha jeg holdt næsten vejret, mens de var inde for der var ikke givet noget excellent på det tidspunkt. Det fik de da heldigvis lavet om på og da de øvrige hunde i klassen ikke fik excellent kom det mest spændende øjeblik.... Nemlig om han fik CK og det gjorde han...... og nu var titlen hjemme. Nøj hvor blev jeg glad på Jyttes vegne... Ja jeg tror helt bestemt at mine tåre sad meget meget højt på det tidspunkt.

 

Der skal lyde et KÆMPE STORT TILLYKKE til dig Jytte med Eddie - Ny DANSK CHAMPION

 

        En meget glad Jytte - Dette smil siger vist mere end 1000 ord :o))
 

Turen kom til Coco og hun stod denne gang alene, da Nana og jeg på det nærmeste havde delt junior og champion klassen mellem os... haha Andrea og Pixie havde jo omkring 10 hår til sammen (Andrea 3 og Pixie resten... haha).

 

Dommeren havde åbenbedømmelse og det var meget sjovt at høre hvorfor han gjorde som han gjorde og da dagen var omme var der 8 samojeder, der havde fået excellent med CK (3 hanner og 5 tæver), så jeg var rigtig glad for at Coco fik excellent med CK og oveni også det 3. klubcert. Coco endte med at blive 4. bedste tæve :o))

 

 

 

 

 

Her er lige lidt flere billeder af nogle af dagens vindere :o))

 

        BIR: Cabaka's Quinto of Gucci/Nana - BIM: Cabaka's Miss Envy of Cruise/Gitte

 

        BIR Opdræt: Kennel Cabaka.... Og de ser jo ud til at hygge sig

 

       BIR Veteran: Cabaka's Xenia of McCoy/Kim.... Ja, det er altså hunden derer veteran :o))

 

Da samojederne var færdige hyggede vi og den nye champion blev fejret med champange og kransekage... det var nu ik så ringe endda.... Hyggeligt var det i hvert fald :o))

 

Vi pakkede sammen også inden regnen satte ind.

 

        Eddie og Coco siger godnat og sov godt.... Puuuu det er hårdt at være Champion... haha

 

 

Tak til alle for en super hyggelig dag selvom det var lidt koldt ;o)) Endnu engang stort tillykke til alle med de flotte resultater.... Specielt til dig Jytte.

 

Næste weekend tager vi (Mikkel & jeg) til Drammen på udstilling med Coco... uuuu det bliver spændende

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk