Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

26. august 2012     National Udstilling i Århus

 

 

Dejligt med en udstilling som ligger forholdsvis tæt på. Århus ligger jo bare et lille smut herfra :o)) Men vejret var ikke lige med os for det regnede og vejrudsigten tegnede da heller ikke for godt…. Der skulle nemlig komme regn, regn og atter regn hele dagen. Men så er det jo godt, at jeg både har fået nyt regntøj og gummistøvler, så jeg var beredt :o))

 

Jeg var kørt i god tid så jeg havde massere af tid til at slå teltet op og hygge. Men men men sådan skulle det slet ikke gå for DKK Kreds 6, som var arrangør af denne udstilling havde nemlig besluttet at flytte de fleste ringe inden døre og her iblandt også vores ring, men pladsen var knap så vi stod som sild i en tønde. Men skidt for hvis alternativet var at stå ude i regnen, så måtte man jo offre sig. Da jeg kom måtte vi ikke stå inde ved ringsiden så jeg valgte at stille mine ting i forhallen, hvor Anette Myhre og Jette Køhler også lige kunne være med Samson. Andrea blev SÅ glad da hun så at det var Samson der kom til at stå ved siden af :o)) Senere kom Malene og Sabine Bjerregaard og dem blev der da også lige plads til… haha Det var enormt hyggeligt også selvom alle de andre samojedfolk havde fået lov at stå inde i hallen ved ringsiden.

 

Vi var nogle af de sidste der skulle på i vores ring, og vi var så heldige at dem der var i ringen ved siden af var færdig så vi brugte to ringe og der er jo alt andet end lige noget bedre når man har hunde der godt må vise lidt bevægelser :o))

 

Andrea var super sød og synes da vist også at det var sjovt at være med mor ALENE i byen…. haha Hun fik excellent med CK og 2. vinder i åbenklasse. Hun blev ikke placeret i bedst i køn men skidt også være med det – det er jo stadig mest vigtigt for mig at hun synes det er sjovt og det tror jeg bestemt at hun synes :o))

 

        Andrea og jeg i ringen

 

 

 

        Andrea til bedømmelse foran dommeren

 

Et KÆMPE STORT tillykke skal lyde specielt til min gode veninde Jytte og Eddie som først blev BIR og dernæst vandt gruppen. I så fantastisk ud og det er jeg bestemt ikke den eneste der synes…. haha Hvor er jeg glad for at jeg blev og supporterede jer det bedste jeg kunne :o))

 

        BIM: Gitte/Bibi - BIR: Jytte/Eddie

 

        Eddie og Jytte har lige vundet gruppen

 

        Og nu gælder det BISSEN.... Ja i mine øjne har det jo vundet... :o))

 

Jeg havde pakket mine ting sammen og smidt dem i bilen, så Andrea og jeg rigtig kunne hygge inden turen gik hjemad :o))

 

En STOR tak skal lyde til DKK Kreds 6 for det kæmpe arbejde de har gjort for at få det hele til at spille og jeg må sige at I klarede det SUPER godt i mine øjne. Tak til alle for en dejlig dag og stort tillykke til alle dagens vindere.

 

Vi ses !

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk