Hjem  | Sidste Nyt | Hundene | Hvalpe | Galleri | Udstilling | Gæstebog | Links | Om os  

 

 

27. Maj 2012     National Udstilling i Aalborg

 

 

Jeg havde glædet mig som et lille barn til den udstilling for ikke nok med at det var i Aalborg men det var på det nærmeste også i mine forældres baghave. Det ville ikke tage ret meget mere en 5 minutter at gå derover.

 

Vi kom til Aalborg lørdag formiddag og om eftermiddagen gik vi over og slog teltet op for så var det da gjort :o)) Lørdag aften stod den på total råhygge på terrassen hos mine forældre inden Andrea fik et bette bad. Conrad var badet om fredagen så han skulle lige duttes lidt op.... Han hyggede men han vidste jo heller ikke hvad der ventede ham dagen efter... haha

 

Søndag morgen stod vi op til endnu et super smukt fantastisk varmt vejr... Lige varme grader for mig men måske lidt varmt for hundene. Mikkel hjalp med at køre tingene og hundene på plads inden han kørte ned og hentede Annette og deres hunde for deres bil ville ikke starte.... Det var sørme godt at det skulle ske mens vi var i Aalborg. Men der var jo ingen grund til panik for hjælpen var på vej og vi nåede det hele... thiiihiii

 

Conrad var tilmeldt for han trængte så forskrækkelig til et bad også kunne jeg jo lige så godt slå to fluer med et smæk - et bad og udstilling også endda i Aalborg. Conrad synes vist godt nok det var for varmt til udstilling og specielt til det med at løbe rundt inde i ringen og det så dommer Marianne hurtigt så hun synes heller ikke at sådan en gammel mand som Conrad skulle løbe så meget rundt derinde. Conrad fik en excellent men uden CK pga. de manglende bevægelser... ha ha Men skidt med det. Vi der kender Conrad kender også hans holdning til det med udstilling :o))

 

 

        Conrad, min mor og jeg mens vi venter :o))... Nåe ja også tøserne i hvert sit bur

 

        Conrad og jeg i ringen

 

        Conrad... Mor har du noget til maaaaj !

 

Der var rigtig mange nye som "gamle" samojed folk forbi vores telte for sørme da hvor var der mange til tider. Det var super hyggeligt og snakke med jer alle sammen og jeg nød til i fulde drag. Tak for det alle sammen :o))

 

        Her er det Jytte's og mit telt... jo jo der var skam fyldt op til tider :o))

 

        Her er det så Erik/Annette's, Jytte's og mit telt

 

        Mikkel og Andrea-Bøllen

 

Nu blev det Andrea's tur og hol'da helt op hvor var det SKØNT at få hende i hånden for hun ville da godt løbe selvom det var varmt. Andrea var alene i klassen. Hun fik excellent med CK også senere fik hun til og med også reserve Cert og jeg er så pave stolt af min bølle-pige. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har været SÅ glad for et CK. Men det var jeg og er det stadig.

 

        Andrea og jeg i ringen.

 

        Tjuuuhaaaj hvor det går

 

 

        Og stå pænt foran dommeren ka hun også :o))

 

        Mit ansigtsudtryk siger vist det hele... Lige der ÆLSKER jeg lyserød... haha

 

        Bedst i køn blev hun ikke placeret, men det blev da til res. certet.

 

Da vi var færdig med racen og alle bedømmelserne i ringen var færdig diskede Erik og Annette op med det helt store traktement af øl, vin, sodavand, kage, chips osv... for vi skulle da fejre at Victoria var blevet Dansk Champion og det skulle gøres med manere :o)) Det skal jeg også love for at vi gjorde. Det var super hyggeligt og endnu engang KÆMPE STORT TILLYKKE fra familien Hiort. Det er SUPER flot.

 

        Den STORE fejring :o))

 

Vi (Mikkel og jeg) sluttede en FANTASTISK dag af sammen med Jytte, Tommy, Vibeke, Johnny og børnene ude på Farmen på Storhøjvej. Tak for en dejlig aften :o))

 

Tak til alle for en helt igennem DEJLIG dag i det flotteste solskinsvejr og stort tillykke til alle dagens vinderne :o))

 

Vi ses derude !

 

 

 

 >>><<<

 

 

 

 

 
 

 

 

 

Kennel White Samara v. Pia Hiort - Guldagervej 20, Simested - 9620 Ålestrup

Tlf.: 86 62 02 02 - Mobil: 31 14 00 73 - Mail: mphiort@mail.dk